上一頁下一頁
發新話題

[#384-OL V (附OL相兩張)]調教乖乖女Sp

收藏  |  訂閱
423  352.0k

回覆 119# cathy_wa 的帖子

咁慘呀!咁今晩再來過!

[V小姐憶述篇]

早幾日又同V大戰完,每次都加d新野同佢玩(或者玩佢😈),好多野都想寫落黎,但奈何近日真係無咩時間,咁岩早前話想睇V寫下佢既視角睇返我地玩係點,尋晚佢有興致寫好左,所以我插住呢篇比大家睇先,遲d忙完再打埋個「第2次」。

V話覺得自己寫得好似唔夠好,叫我見到可以幫手改改,但我覺得佢寫既好帶到女性果方既感受出黎,同埋為左保留原汁原味,所以我一字不改咁up上黎。

以下係V既憶述:

—————————————————————————————

我系傳說中的V小姐,甘見丁先生話好奇我嘅視覺,自己都鍾意寫嘢,甘就寫下第一次約丁先生嘅情境。

作為一個dry左大半年,又離m,受荷爾蒙影響又五想拍拖嘅女仔離講,穩sp似乎系最好選擇。聽fd話某紅色apps上面d仔都幾高質,又可以睇樣,對於顏控嘅我離講就梗系最好啦!於是,系某日down左個apps後,就開始一連串like 人行為,多數like都系大隻仔,有肌肉type(自己偏好呢類型)。甘岩like左一個無樣,得個body相嘅丁先生,開頭都無唸住like d無樣嘅人因為怕伏,但系個body又真系幾靚加埋intro寫話穩casual relationship,仲五中正我個范?於是就決定like左先算,點知丁先生有like翻我,就甘開始左傾計。

本身我系有色心無色膽嘅人,開頭都有同其他男仔傾但系都系齋talk無行動。點知遇到一個識講野,識tum女嘅丁先生,就甘被糊糊塗塗約左出離。開頭唸,通常淨系post身材五post樣嘅男仔,應該靚五到去邊,完全不抱希望,唸住如果見到真人太樣衰就穩藉口走嘅想法出左離。

第一日見面約左系尖東等,一早到左嘅我就坐系櫈度篤住手機等,然後一抬頭,就見到一個著住藍色polo衫,好鬼斯文嘅男仔hi左我一下。開頭都暗中驚訝左,因為丁先生個外表真係又乖又純,完全五似系約開d老手。 當我仲喺度疑惑嘅時候,丁先生已經開左話題,讚左我一輪,當然我都五執輸讚翻轉頭。就甘一路商業互捧嘅形式到左酒店。

雖然一開始我被丁先生的外型同說話技巧所誘惑而無怕醜到,但系一入酒店房就開始有d 淆底。不過丁先生好有經驗甘,按照之前text個陣講好嘅步驟,先一齊除衫去沖涼。當我淆住甘入到浴室個陣,見到丁先生已經除到得翻條under,我feel到自己塊面即刻紅左,隻眼都五知望邊度好,丁先生都睇得出我非常緊張,走過離錫左我額頭一下,之後就順理成章,到嘴,頸,胸。之後就系入浴啦。

有蒸氣嘅薰陶,同丁先生撫摸式洗浴服務,我feel到下面d水開始流落離,丁先生都知系時候進行下一步,於是試探性伸手指到我下面,開始指插。有來當然就要有往,我都伸出手,開始試探丁先生的小弟狀態如何。果然不出我所料,系堅硬站立的狀態!

但系未等我再仔細測量呢個肉棒的大細,丁先生的手指已經不停加速,受制於此我唯有鬆開手,扶住邊緣。我自己都知自己系敏感體質,一有野插入下面,就會腳軟,好想要同思考遲鈍。當我仲系度唸緊要五要推開嘅時候,丁先生已經抽出手指,想高潮嘅慾望即刻湧上大腦,成個腦都系唸住繼續!繼續插我!咩都好!

丁先生應該有讀心術,即刻送左個比手指更加粗,更加長嘅棍入離。不得不說,丁先生的長度系我遇過最長嘅,當時有d辛苦,因為一下就入到最深,我深吸左一口氣,未到我呼吸調整好,丁先生已經開始猛烈嘅攻擊,一下一下甘插,每次都入到最深。我之前同ex做,每次都要好貼先入到最深,最舒服嘅位,丁先生好輕易就篤中,仲要箍住我條腰,下下都插到個點。就離高潮嘅我完全五記得要戴套個回事,淨系識得系甘叫五好甘入,五好甘大力呢d男人一聽只會更用力嘅說話。

就甘,在丁先生的猛烈攻勢之下,我堅持五夠2分鐘就高潮左。高潮之後更加敏感嘅某點,系不停被頂住,摩擦,插入嘅動作下,只會更敏感,更容易高潮。

後面發生咩,我已經五系好記得,成個腦都系,好舒服,好爽,快d插死我!

支持女生視角, 女生寫多些吧

回覆 122# 丁春秋 的帖子

最好各自寫返當日感受,令大家睇得更加投入!😉

V其實有寫左另一篇,但因為呢到未寫到去,廢事咁快劇透,遲d講到就會出埋v果篇比大家睇下😌

睇到我眼矇呀,寫咁大段,要分開睇呀,見到咁大堆字就好眼瞓😅😅😅

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-11-17 11:16 發表 查看引用來源
V其實有寫左另一篇,但因為呢到未寫到去,廢事咁快劇透,遲d講到就會出埋v果篇比大家睇下😌
我都想快啲睇到點開發V🤤🤤

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2020-11-17 11:49 發表 查看引用來源
睇到我眼矇呀,寫咁大段,要分開睇呀,見到咁大堆字就好眼瞓😅😅😅
佢唔介意你慢慢睇😏

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-11-17 13:45 發表 查看引用來源
我都想快啲睇到點開發V🤤🤤
我都想快d寫 睇下呢個星期完唔完到第2次先

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-11-17 19:52 發表 查看引用來源
我都想快d寫 睇下呢個星期完唔完到第2次先
而家調教成點,我琴晚都出左去玩完黎🤤

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆