上一頁下一頁
發新話題

[#384-OL V (附OL相兩張)]調教乖乖女Sp

收藏  |  訂閱
423  351.6k

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2021-1-2 13:24 發表 查看引用來源
師兄有冇考慮私冇化左佢
ER……其實私有化左,佢成日話正係食我支棍都食到飽,食唔落其他

引用:
原帖由 lmk33333 於 2020-12-30 07:47 發表
好幸福, 師兄好好珍惜
引用:
原帖由 離火 於 2020-12-30 09:47 發表

聽落都幾sweert
引用:
原帖由 Water_man 於 2020-12-30 11:01 發表
師師真幸福,羨幕!支持!
引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-12-30 11:22 發表

師兄正呀喂,要好好珍惜阿V呢~~~~
引用:
原帖由 tremulous 於 2020-12-30 18:11 發表
好難得佢咁肯同你玩,就算係男女朋友都未必願意衝紅燈
用SWEET同幸福影容,好似怪怪地
不過比起純SEX,無其他交流,我更中意會有SEX以外多D交流
無論係上對下定平起平坐身分都好
純SEX,你個性慾會退得好快,無咩癮
至於呢個對手,呢隻奴,我緊係好好珍惜
唔插飽都唔放佢出房

玩具篇

同V衝完紅燈之後無幾耐,我就病左,衝紅燈果日V話佢識既一個人病左,當時我都無為意,估唔到佢中左之後到我中,(V表示,可能係我中左惹到佢呢,唔可以講實一定係佢惹我,但呢個唔係重點,所以我地唔做病理探案)無錯,我地同時病左。分別係佢一般病,而我好似病得重D,幾日都食唔落野咁制。喇,要講明,「病」係指感冒,唔係肺炎。

本身病到咁,星期三先開始好轉,照計要WEEKEND約戰,我得兩日都都恢復唔切體力啦,心諗住呢個星期都休戰啦,「真,休戰」睇怕都無得走雞喇。點知,我地都係傻左咁,一個挑逗接一個,最後都約實左星期六要去酒店。

咁同V玩左咁耐,帶佢玩過制服又玩真空,而家做埋佢主人,諗諗下個調教都需要再升一級,務求令平日都仲有時會口硬,企圖違抗指令既V變得貼貼服服。

咁講到調教呢隻小性奴,最有效亦最令佢感受矛盾既方式,當然就係同時包含左「舒服」同「恐懼」既羞恥感啦。於是,我特登係果個星期四走左去搵SEX TOY SHOP買左個基本款既震蛋同手銬,唔買唔知,平時聽人講得多,原來而家D震蛋科技先進,店員哥哥話有款可以係油麻地控制到尖沙咀咁,當然我買左果個基本款,得十米距離控制效果啦,岩岩上手都唔玩咁激進住。至於手銬呢,其實就係順便買埋既,諗住平時V係房入面咁聽話,比多重羞恥佢,要佢戴住手銬黎幫我含肉棒……戴住手銬跪低比我插……諗起都興奮,相信小淫娃都會興奮多兩錢重。(返到屋企試試粒蛋,先發現好鬼大聲震得,心諗大獲,係出面一開會好覺耳,唯有係好多人既地方先遮得到聲)

因為係作病以前,大家都有提及過遲下玩下震蛋,但病左果個星期都無再提,我買完又無特別講,所以我都唔肯定V知唔知今次見會比我用震蛋玩,完全係半偷偷摸摸,又似光明正大咁行動。

果日,V話佢著左件新買既HODDIE(衛衣,有帽果種長袖衫,唔肯定中文係唔係咁叫),但出門前發覺好短,一抬手會露晒腰,再高D會見到BRA TIM,考慮緊好唔好換過件。聽到V描述到件HODDIE可以令佢郁動得咁多顧忌,我當然命令佢要著住出黎啦。V都無SAY NO,照做左。

出到黎,見到V著住件藍色HODDIE,黑色短裙(去到一半大脾到),黑絲,拖鞋鞋(唔係拖鞋,出街款但又係拖鞋著法果種鞋),因為露晒腳踝關係,令V對長腿睇落更加長,我黎遠睇到,細佬都起左三成;再望佢件HODDIE,都唔係好短姐,佢企定定,我係望唔到腰既。(當然,之後知道係因為佢雙手放低緊既原因)

行埋去打左招呼,我係V耳邊同佢講,我今日帶左樣驚喜黎。V唔明係咩驚喜,我開始提示佢,再比佢摸下果樣「驚喜」,V即刻驚左驚,好緊張咁講:「上到房先啦……上到房先啦……好唔好?」我話:「唔好WO,要係街到訓練下你,話明之前要罰你係街上高潮一次。(呢段無同大家講,因為太零散,有次係電話同V SEX CHAT,又係V調皮想違抗,所以講左罰佢街上高潮,佢明顯無當一回事啦,所以今日嘿嘿……)」

V繼續求我,我都堅持原有罰則,V知道無法改變,只好乖乖跟住我去搵廁所上左隻蛋佢。走左好幾間商場都無殘廁,終於去到一條通向停車場既走廊,無咩人行,視察過後,準備幫V上蛋,點知呢個時候有腳步聲傳黎:係兩個西裝男行黎想去走廊入面既廁所,我準備拉起V裙既手都放返低,扮晒同V傾閒計咁,V話果兩個男好似有望我地,話不如走啦……我搖搖頭,話:「趁佢地入左廁所,出黎前,我地裝好埋佢。」V驚驚地,但掌控局面既我無比佢考慮,因為時間唔等人(其實完全可以等佢地出左黎,再慢慢裝,但果陣就係想比V緊張下),我叫V自己拉掀起條裙,V怕怕醜醜咁起得少少裙,我叫佢再高D,終於佢起晒裙,比我睇到黑絲同入面既T BACK(淺藍色果條,大家見過)。

我拉低黑絲同UNDER,幫V放好震蛋,貼住佢陰唇,再拉返好晒,幫佢影多幾張特寫,西裝友都仲未出黎,V全程都緊張,妹妹都濕濕地咁,因為佢好驚男廁門一開,佢地就睇到晒佢拉高裙,比人放震蛋既淫樣。當然,我耳仔一直聽到廁所既動靜,所以有腳步或洗手聲,我完全可以反應得切,所以我無咩驚。

咁裝好左,當然就帶V出去食LUNCH先啦,一行到出走廊,人聲多D,我就開始開左個震蛋,開頭都係基本頻率同力度,V一被震就不自然咁大腿夾一夾,望住我,臉色變到驚驚青青咁,好怕事咁講:「你……你熄左佢啦……你熄左佢啦……」我扮聽唔到,繼續同V講一陣食咩,但V緊係聽唔入耳啦,佢既精神比下面既強烈震動牽引住,口入面係咁求我熄左佢,連「求下主人」都講埋,所以我震多佢一陣,都熄左佢。

但我太天真,因為我放震蛋果陣無幫V翻開陰唇,V係一線鮑黎,唔翻開陰唇,粒蛋係貼唔到佢陰蒂,個震動會比陰唇隔住而減輕左,足夠令V敏感同濕,但未強烈到可以令佢高潮。呢一點,係我地坐低左點餐,震左一段時間之後先發現。我見V一直水汪汪雙眼,但又無高潮,就好奇以佢體質無理由頂到咁耐嫁,一問先醒起做漏左。果然,講到玩玩具,我都仲係新手上路。

但即使係咁,我開住震蛋時,V仍然好緊張。於是我叫V自己伸手入黑絲到調校好個蛋既位,自己翻開陰唇。V本身唔肯,話好多人係附近坐緊,好驚。但一方面,佢又想我停左粒蛋佢,因為斜對面對父女好易望到佢,於是我話你校好位,咁我就停左粒蛋先。V拎我個背包放外側擋住人地既視線(我地坐左係餐廳既卡位,佢一邊係牆,另一邊係其他卡位,其他人)一路潛隻手入自己黑絲到扯黎拉去,我就放低電話係枱底幫佢錄影,等遲D比佢睇返自己曾經係大庭廣眾做過D咩黎。搞左一輪,都係唔得,所以我都算,諗住上房再玩。

如是者,食完餐震下停下既LUNCH,V腳軟軟咁跟左我CHECK IN。入到房,我地都係正常咁影寫真,KISS,然後我幫V翻開晒陰唇,比粒蛋完全貼住佢肉坑,再幫佢拉返好條T BACK,然後我拎住搖控坐低,搵左副金銬出黎,掉係地下:「戴左佢。」

V無出聲,望左望副手銬,就幫自己戴,過程係有阻礙既,我出手幫佢戴好左之後,問佢:「有咩感覺?」V話:「好羞恥……好性奴……」我問:「中唔中意?」V點點頭,我將佢件HOODIE完全扯起晒,拉低埋佢BRA,好似AV女優咁雙奶係BRA托住之下彈左出黎,幫佢影左幾張相。就叫V做返佢應做既事,V跪係地到,埋首係我兩腿之間,我一路享受V小嘴濕潤溫熱既緊緻感覺,一路摸住V個頭,手暗暗開返個蛋,V一路嗯嗯聲咁,一路含,有時停左動作,我就自己插佢口,同時用手向下揸佢雙奶,大大力咁,一揸一放,又用粗糙既掌心去磨佢乳頭,打圈……上下比我夾攻既V頂唔到幾耐,就高潮左,而我過左陣都係興奮之中噴晒出黎,填滿晒佢個口。

V哽左哽,幫我繼續前前後後咁吸啜,啜晒最後一滴出黎,用嘴仔清理完我支棍身之後,就去左廁所吐返D子孫出黎。當然,我都唔係齋嘆就算,全程都企係佢後面幫佢拉高頭髮,免得會跌晒落洗手盤到。

當日間房好特別,要講講,咁入黎果時,其實我地留意到牆身係有道門,咁我地黎左呢間酒店都3—4次,一直都無見到會有門係牆到,於是都有試下開,但係係開唔到既,後來發現佢係連住隔離房,應該係比D多人既客租晒兩間可以打通咁。最搞鬼係今日隔離房都咁岩有一家大細入住,無聽錯好似係兩大兩細,因為我BOOK左豪華房,四人份既,本身諗住加多少少錢,有兩張KING SIZE床玩得爽D,間房又大D;點知撞正隔離成家都黎埋,仲要好通聲,我地完全聽到隔離房正常音量既談話內容,搞到V好鬼緊張,我就無咩所謂,之後一路插,一路打佢PAT PAT,有咁大聲打咁大聲,V全程係暗住嘴,唔敢叫,但我越見佢忍,就越大力越快咁狂插佢,插到佢發出好響亮既啪啪聲。即使V極力想忍住叫床,但對面聽到咁密集咁大既啪啪聲,傻既都知咩事啦,無幾耐就靜左,我唔知佢地係唔係出左去玩啦,定知道隔離房扑緊野所以唔好意思出聲,但我無理到,仲特登推V過去果到連穿兩房既門到插。V雙手唔按對門,按左係側邊既牆上,我就繼續啪啪啪咁插,V震晒身咁係門前高潮,係咁搖頭叫唔好……

果日玩到夜晚,計劃同V出去食餐飯,返上黎再玩,夜晚就唔過夜,大家各自返歸。咁出得去食飯,當然要繼續返個「街上高潮」啦,幫VSET好左蛋,試左試之後,就一齊出左去。係樓層走廊一路震,V一路好緊張咁求我關左粒蛋,我無理佢,一直去到等升降機個位,V開始越黎越用力捉實我手臂,雙腳向內夾到變晒形成個下身,個人慢慢座低,口入面不停好細聲咁講:「要黎喇……要黎喇……熄左佢啦……要黎喇……」

見到V咁HIGH既表現,我當然唔會熄啦,但因為樓層好空蕩無人聲,開住震蛋既滋滋聲係好明顯,因為左右無人,我先咁明目張膽去玩V,點知就係V求情緊既時候,我又聽到好乞人憎既腳步聲,好快行到好近,我知道有人就黎會從走廊行到出黎等LIFT位,於是我只能夠熄左粒蛋佢,扶V企返直,V喘住氣咁望住一個岩岩企到我地面前既男人,心入面唔知係驚多定感激多。如果無人黎,佢就要係升降機門前完成佢既羞恥又享受既一次高潮……

之後出到去玩左震,粒蛋唔知點解熄左,搖控開唔返,於是我都放過V,比佢入廁所拎出黎,去左食大餐。夜晚,返房當然又做左次啦,仲要係隔離好嘈既時候,比V帶住手銬咁做,一路錄低佢,一路都覺得個畫面好淫……HOODIE扯高,BRA拉低,雙乳露左出黎,黑絲只係退到去膝蓋位,裙同UNDER都無除,側身訓係床到既V雙手比手銬反扣住係腰後,不能反抗咁比我不停推……不停插……因為做得太耐,我插插下都除左套,等個感覺大D,換左V做正面體位,舉高佢雙腳拍埋,一路插一路揸實佢胸,呢個時候,V都唔理隔離房講緊野既聲音,控制唔到自我咁瘋狂呻吟,瘋狂抽搐,連串既啪啪聲同丫丫呀呀聲之中,我既龜頭都係肉穴入面變得越黎越敏感,越黎越黎大,最終係V既密集收縮之時,我忍唔住拔左出黎,就頂住佢大腿同PAT PAT噴返出黎……

噴完都不忘幫V影返幾張相,因為真係好淫……
[attach]40042935[/attach]
(時間關係,照片分享完畢)

引用:
原帖由 丁春秋 於 2021-1-3 22:01 發表 查看引用來源
  但我太天真,因為我放震蛋果陣無幫V翻開陰唇,V係一線鮑黎,唔翻開陰唇,粒蛋係貼唔到佢陰蒂,個震動會比陰唇隔住而減輕左,足夠令V敏感同濕,但未強烈到可以令佢高潮。呢一點,係我地坐低左點餐,震左一段時間之後先發現。我見V一直水 ...
先支持,再讀文,正呀師兄,尤其幅相~😝😝

回覆 344# 丁春秋 的帖子

好正呀!V妹妹好飽滿,一缐鮑?😉

呢個姿勢正到爆,底褲同絲襪除唔晒仲正。丁兄係咪抽出黎射,射到V女屁股大脾位丁兄啲子孫,呢幅相正,若睇埋個洞就無得彈。
引用:
原帖由 丁春秋 於 2021-1-3 22:01 發表 查看引用來源
  但我太天真,因為我放震蛋果陣無幫V翻開陰唇,V係一線鮑黎,唔翻開陰唇,粒蛋係貼唔到佢陰蒂,個震動會比陰唇隔住而減輕左,足夠令V敏感同濕,但未強烈到可以令佢高潮。呢一點,係我地坐低左點餐,震左一段時間之後先發現。我見V一直水 ...

引用:
隻鮑鮑好似好靚?
C兄有冇原圖欣賞下🤤🤤

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-1-3 23:26 發表 查看引用來源

先支持,再讀文,正呀師兄,尤其幅相~😝😝
Haha 字海 無dragon兄整理得咁好
要辛苦晒睇既人

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-1-3 23:49 發表 查看引用來源
好正呀!V妹妹好飽滿,一缐鮑?😉
係呀 一線
狂插完一輪 都好快合返埋 好引人去啜同插

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆