上一頁下一頁
發新話題

[#384-OL V (附OL相兩張)]調教乖乖女Sp

收藏  |  訂閱
423  351.8k

睇完好似覺得自己係現場.

引用:
原帖由 licklickson 於 2020-11-9 23:11 發表 查看引用來源
咁都好正吖!幾時再有更新?😉
盡快啦 呢排工作比較忙 多野跟

引用:
原帖由 cathy_wa 於 2020-11-10 08:23 發表 查看引用來源

係呀,因為我哋都唔識用嘛^_^
心聲紙?係咪好似交換日記睇咁?🧐
係呀 比個途徑大家唔使面對面
講下大家對性事上有無咩想試
唔使尷尬 當交換諗法
唔岩既就睇完大家笑下囉 岩既咪實踐

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-10 12:19 發表 查看引用來源

師兄呢個係現在式定過去式呢?
如標題寫咁:現在進行式

引用:
原帖由 lmk33333 於 2020-11-10 19:58 發表 查看引用來源
睇完好似覺得自己係現場.
有無睇到扯扯地先

(3) 上集

為左保障大家對眼唔使過度疲勞,亦保障我本人對手,所以今次盡量簡短D打啦(雖然每次同V玩,都好似AV咁好精彩,唔想SKIP,但都盡量精簡D)

話說同V見左第一次,做左兩次半之後,我地都會每日傾下淫計,檢討下同互相分享、交流下SEX既感受同睇法。V話佢第一次見我其實好怕醜,我問佢:所以你係浴室唔出聲,正係含春咁笑,係因為怕醜?
V:係呀,咁你成個咩……移動……移動荷爾蒙咁……邊個頂得住,唔怕醜……
我:嘩,多謝晒WO,不過呢句野好似係用黎形容玄彬嫁WO
V:係咩,我唔知玄彬咩樣
我:你最中意我用咩POSE插你?
V:男上,你好長,係咁頂到G點同埋個膀胱位,有幾下比你頂到想失禁
我:我都中意男上果個WO,一路抱住你腳,大力插你,大脾撞你PAT PAT,腹撞你大脾,啪得特別響,你聽唔聽到?D水聲……D啪啪聲……同你自己既淫叫聲……
V:聽到……好羞恥……
我:但你果陣HIGH到條腰弓起晒,弓左成分鐘,LAST左好耐WO,你係唔係好HIGH?
V:係……咁你又唔比人停,人地都高潮緊,你仲係咁插,搞到我係咁黎……
我:咁你話中意連住黎丫嘛,教練咪唔比你停囉,但你四五次之後,教練都有停一停嫁,比你回氣
V:你停,停得果十秒,我都無抖完氣,你又繼續插……我又係咁黎,高潮到PATPAT同條腰好酸
我:你睇你,又話自己乖,一邊覺得羞恥,但又比教練插到咁HIGH,高潮得咁誇張,你講你係唔係淫!
V:咁……你咁插法,係人都頂唔住要高潮啦……
我:但你特別誇張WO,人地唔會連住黎咁多次……
V:其實,你後入果時,有個POSE都好舒服,我趴晒係到,你係到塞支棍入黎,好頂到個位
我:我都中意呢個
V:企係到後入果時,你咪成日叫我低D低D條腰咁既……其實我知要低D嫁,但因為你真係好長,以前未遇過咁長,一插入黎好似要比你插穿咁,好自然就想縮……
我:唔比縮WO,邊個比你縮,咪比我插穿囉,你最想嫁啦!
V:唔係呀……咁……好有「入侵性」嫁嘛,下下都要插穿我咁
。。。。。。。。。。。。。
  同V又傾左幾日,不停搵位入佢,提起一D佢比我插到腳軟既畫面,或者佢叫床叫得忘我好大聲好淫賤既畫面,用黎羞辱佢,佢每次聽我講完,都話覺得羞恥,但同時又話自己濕左,我聽到都覺得好HIGH,V真係好M底,好渴望有個強勢既人去命令佢同比少少羞辱佢,等佢更加HIGH。

於是,我開始諗下一步點玩,我問V係唔係得公仔底褲(因為第一次見,V著住既係圖案UNDER黎,好少女好PURE果種,睇到我火都扯,慾火個火),V話唔係,仲有蕾絲呀T BACK呀果D,我聽到眼睛一亮,諗起佢個淫賤大屁股如果配T BACK,應該好正……扯埋一邊就啜佢妹妹……諗起都爽!於是乎,我就同佢講不如次著T BACK出黎;V話好;我話要短裙WO;V猶豫一下,比我講兩講又應承埋。跟住我打蛇隨棍上,話不如教練幫你影低埋?V扭扭擰擰咁,話好怕醜,因為佢當時SEND相比我都唔會露點,唔會點影UNDER,就算影都只有限時(後來比我調教完,當然就唔係咁啦,嘿),所以現場影相,仲要係著住T BACK比我呢個教練影,都係一個好大既心理關口。

我好有耐心咁讚下V,描述佢既屁股幾咁圓幾咁大,對腳幾修長,個妹妹又幾粉嫩,應該影落黎。(唔係講笑,V下面剃左毛,好滑,一分開一線形既大陰唇,入面真係粉嫩反水光,好鬼吸引)V話著住T BACK影既可以留,但露妹妹既唔留得;我話唔係,露妹妹都唔見樣,無人認到你既,應該係露樣既唔留,其他留!V諗一諗,唔知佢有無咬住唇咁,又應承埋我,但不斷話會好緊張,我話唔使緊張,到時教練帶住你,嘿嘿

好快,我地約左同一個星期既WEEKEDN,但又係日日SEX TEXT,我係咁講返D情景同講我會點玩佢,點樣推佢去比人望到黎插,佢係咁話好濕好濕,頂唔住,有晚同我講話好想即刻搵我做;我話有幾濕?影黎比教練睇下?V又真係影UNDER比我睇,我睇到眼甘甘話唔夠WO,拉開佢,教練要睇到個妹妹有幾濕;V拉開左,露左陰唇出黎,條GAP係有少少水光,但我當然唔會就咁放過佢啦,繼續講唔夠唔夠,要自己打開埋陰唇,比教練睇清楚個淫賤既粉紅妹妹D水,V HIGH到照做,分開晒比我睇。隨後既一兩日都好聽我話開始影D唔限時既SEX相比我睇,於是,我地又改左日期,又提前早左兩日,係星期五晚MEET UP。(兩次見面,佢同我都忍唔住要提前日期,一個星期見兩晚)

星期五,我收工之後,因為BOOK左酒店係沙田,就約左V係沙田等。果日,我著左件淺色恤衫赴約,V講過佢好中意男仔著恤衫,我都有自信自己個身形同外表著恤衫,觀感都應該唔錯;V果日唔使返CAMPUS,去左幫人補習,所以過黎會遲少少。我見到V果下,對眼睜到大一大:小外套,入面一件貼身顯線條既藍色衫,成個胸形出晒黎,下身一條迷你黑色百摺裙(本人好中意百摺裙),例牌一對波鞋。成身打扮完全將V果種少女同青春活力表露晒出黎,真係好正,我一路望住佢條短到露出半截白滑大腿既短裙,一路行過去佢到,心入面開始幻想條T BACK係點既樣,而家係點樣勒住佢個大PAT PAT……
(待續)

回覆 76# 丁春秋 的帖子

丁兄啲文好正👍🏻👍🏻👍🏻

引用:
原帖由 couplelover 於 2020-11-10 10:18 發表 查看引用來源
唔知點形容,不過信教既男女我認識既都係好正經,好少玩。
性生活就更平淡
咁唔知呀
不過我哋會約定邊晚會有囉

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-11-10 21:53 發表 查看引用來源
係呀 比個途徑大家唔使面對面
講下大家對性事上有無咩想試
唔使尷尬 當交換諗法
唔岩既就睇完大家笑下囉 岩既咪實踐
呢個方法可以試吓 😎
試完話你知

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-11-10 22:27 發表 查看引用來源
  為左保障大家對眼唔使過度疲勞,亦保障我本人對手,所以今次盡量簡短D打啦(雖然每次同V玩,都好似AV咁好精彩,唔想SKIP,但都盡量精簡D)

話說同V見左第一次,做左兩次半之後,我地都會每日傾下淫計,檢討下同互相分享、交流下SEX既感受同 ...
多謝分享新文
嘩⋯⋯⋯
今次好激喎
睇到個心係咁跳,完全代入咗V
一路睇一路唸,唔知教練會點呢
哈哈😂
期待下一集

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆