[#384-OL V (附OL相兩張)]調教乖乖女Sp

收藏  |  訂閱
17  351.8k

V妹個屎屁好圓好有肉,真係想立即扯低佢條底褲就插入去。
引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-12-15 19:02 發表 查看引用來源
v見好多人讚佢叻,頂得住我攻勢
想比大家望下當日佢著黎見我,引我插死佢既t back

學主人話齋,唔俾即係俾。
如果妳主人肯,奴都可以俾其他男人插,奴要服從主人架。
引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-12-15 22:56 發表 查看引用來源
「唔比插🙊🙊靜係比主人插嘎咋」「其他人唔可以」
By V

Pat結實好正,抽插時碰撞個陣個pat震下震下係最誘人,越插越起勁,真係停唔到。
引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-12-15 21:05 發表 查看引用來源
好實 好好撞 每下都啪啪聲

回覆 325# 丁春秋 的帖子

係咪同V第一次野戰加衝紅燈

呢個姿勢正到爆,底褲同絲襪除唔晒仲正。丁兄係咪抽出黎射,射到V女屁股大脾位丁兄啲子孫,呢幅相正,若睇埋個洞就無得彈。
引用:
原帖由 丁春秋 於 2021-1-3 22:01 發表 查看引用來源
  但我太天真,因為我放震蛋果陣無幫V翻開陰唇,V係一線鮑黎,唔翻開陰唇,粒蛋係貼唔到佢陰蒂,個震動會比陰唇隔住而減輕左,足夠令V敏感同濕,但未強烈到可以令佢高潮。呢一點,係我地坐低左點餐,震左一段時間之後先發現。我見V一直水 ...

肯定比除晒更正,又底底又絲襪睇住黎抽插,好難唔射
引用:
原帖由 丁春秋 於 2021-1-4 16:27 發表 查看引用來源
無除晒好有feel
比除晒更刺激視覺
最後當然係抽出外射啦

做咗3日禁室培慾嘅性奴,係咪好爽好有羞辱感
引用:
原帖由 丁春秋 於 2021-1-24 16:48 發表 查看引用來源
十二月底,同V抽左時間去左酒店玩左三日
試左好多新野,但我工作太忙,所以交左比V寫
以下係V對呢三日斷續式既記憶
唔知大家睇完,會摸到幾多畫面

————————————————————

christmas 個排就有約好同丁先 ...

附件

女人著黑絲最令男人興奮,仲要射埋落絲襪到
引用:
原帖由 丁春秋 於 2021-3-3 23:24 發表 查看引用來源
  有師兄問呢排同V點,新年有無約出黎玩……咁就當然有啦,但其實都唔係太特別,所以無打上黎。今次想寫上星期約V既一次深刻經歷。
  上星期,我同V約好,等佢做完公事就會合上酒店,見面果下,見到V上身恤衫,下身西裝短裙,黑絲尖頭 ...

前往最後回覆