[#384-OL V (附OL相兩張)]調教乖乖女Sp

收藏  |  訂閱
16  352.1k

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-11-19 13:33 發表 查看引用來源
都係普普通通果d 😈😈遲d打比你睇
好呀🤤🤤等你update,我而家都懶得打文

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-11-26 23:21 發表 查看引用來源

今次,怕醜既V本身話只比我SHARE一張相,係我近日調教之下,佢點頭比UP兩張,我揀左張有著衫,一張無著衫既,大家欣賞下,想象下當時我既視角同感受:

比我捉住恤衫,插到高潮開始弓起上身既V:

頂唔住高潮地獄,嘗試逃離教練肉棒 ...
兩張相都好正🤤🤤

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-11-27 14:17 發表 查看引用來源
影左好多張 我個人立場 分享多幾張就最好🤤
可惜V要時間適應 我每次出一兩張精選影既 被人影既 睇既都開心
V每次睇人對佢d相評點 都又羞恥又興奮 ...
遲啲玩埋露出🤤🤤同埋真空之外,可以再加其他既test

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-11-29 09:35 發表 查看引用來源
尋日都練佢露左少少
但佢都仲係太驚🤤
要再訓練
夜晚露會好啲,無咁多人,同埋黑媽媽都睇得無咁清楚,要先令佢放心唔好驚,先有得繼續玩落去🤤

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-11-30 19:09 發表 查看引用來源
岩呀 所以我都唔急進 慢慢調教
每次突破佢 都好正
去一啲人少既海旁玩,會正好多,同埋要佢完成左一啲任務之後先俾佢想要既野佢,調教到佢聽聽話話

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-12-1 23:40 發表 查看引用來源
你點露出法?入面真空,搵時間打開咁?
係度講,V咪睇到,無哂驚喜囉😂

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-12-10 18:23 發表 查看引用來源
V係第一次體驗做性奴之後,寫左篇野,用黎記錄低同埋比我睇好頭好尾,都POST埋出黎,比大家睇下佢既視角係點:
_________________________________________________________________________________________________
V小姐自 ...
多謝淫奴V師妹既分享,希望你同丁師兄會快啲見第5次,再俾丁師兄插壞同屌爛妹妹既大戰🤤

前往最後回覆