上一頁下一頁
發新話題

💛close💛

收藏  |  訂閱
2.0k  256.3k

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-11-14 10:51 PM 發表 查看引用來源
正吖..... 成口滿晒....滿到嘴邊流返出黎😂😂😂😂😂我今日放工落左葵廣....差啲又忍唔住狂買under..... 食左個pancake...超滿足😬
啲Under好sexy?

引用:
原帖由 cth1978 於 2020-11-15 08:50 發表 查看引用來源

啲Under好sexy?
有啲啦.乜款都有...又買左個電話殼同twinstar 口罩😂😂

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-11-15 11:53 AM 發表 查看引用來源
有啲啦.乜款都有...又買左個電話殼同twinstar 口罩😂😂
去葵廣好難唔買嘢🤣

引用:
原帖由 cth1978 於 2020-11-15 12:19 發表 查看引用來源

去葵廣好難唔買嘢🤣
我有放野賣喺格仔鋪...順便去探吓同學仔😅

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-11-14 22:51 發表 查看引用來源
正吖..... 成口滿晒....滿到嘴邊流返出黎😂😂😂😂😂我今日放工落左葵廣....差啲又忍唔住狂買under..... 食左個pancake...超滿足😬
買普通款under定係買啲set款under ?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-11-15 13:57 發表 查看引用來源

買普通款under定係買啲set款under ?
無買到....因為個老闆娘啲態度唔掂.

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-11-15 12:53 PM 發表 查看引用來源
我有放野賣喺格仔鋪...順便去探吓同學仔😅
賣乜嘢?

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-11-15 14:51 發表 查看引用來源
無買到....因為個老闆娘啲態度唔掂.
態度唔掂真幾難頂,又不是獨市只有她有內褲。
慢慢找到啱心水同好態度嘅先至買
您又唔係無內褲著,無亦可以送給你肉色阿婆或者通花內褲 🤣

引用:
原帖由 sagax 於 2020-11-15 17:56 發表 查看引用來源
態度唔掂真幾難頂,又不是獨市只有她有內褲。
慢慢找到啱心水同好態度嘅先至買
您又唔係無內褲著,無亦可以送給你肉色阿婆或者通花內褲 🤣
通花底底.....你搵條60寸腰比我著🤣
我真身😄😄😄😄

附件

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-11-15 19:04 發表 查看引用來源
通花底底.....你搵條60寸腰比我著🤣
我真身😄😄😄😄
十分有形

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆