上一頁下一頁
發新話題

💛close💛

收藏  |  訂閱
2.0k  256.7k

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-9 00:28 發表 查看引用來源
好耐無見你上黎....呢排我聽咗好多因果嘅故事
種瓜得瓜,種豆得豆 ,各有前因莫羨人,因果循環,是定律😏😏

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-9 00:28 發表 查看引用來源
好耐無見你上黎....呢排我聽咗好多因果嘅故事
哩度來來去去搵蝦條,同以前成班人交流好大分別.所以都一段時間無咩點上.家下好似得你長駐..因果既野無論信唔信都好.對天地有敬畏之心實無錯.如果善良係自己天性,做咩要改變.得失既野睇開放得低就無野.

引用:
原帖由 花郎 於 2021-5-9 14:48 發表 查看引用來源
哩度來來去去搵蝦條,同以前成班人交流好大分別.所以都一段時間無咩點上.家下好似得你長駐..因果既野無論信唔信都好.對天地有敬畏之心實無錯.如果善良係自己天性,做咩要改變.得失既野睇開放得低就無野. ...
我轉手去咗mewe 度.....都唔係日日上黎....上黎就去睇吓淫妻谷

我仍然想睇你啲相!!

引用:
原帖由 egg29 於 2021-5-9 22:50 發表 查看引用來源
我仍然想睇你啲相!!
mewe 已經有link...按link 後請pm 話我知你mewe 咩acc???thx....仍然有人add 我mewe...但我唔知你乜水...只好唔接受~~

回覆 1915# 失常少女 的帖子

add左啊,會唔會太多pm睇唔到呢

引用:
原帖由 身活健康 於 2021-5-10 12:50 發表 查看引用來源
add左啊,會唔會太多pm睇唔到呢
已接受.....

回覆 1917# 失常少女 的帖子

Thx,見到啦 haha

睇幾個區....覺得有D人都係自視過高~~
當你嫌三嫌四笑人嘅時候...唔通你外型又好掂咩.....笑9死人

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-11 00:07 發表 查看引用來源
睇幾個區....覺得有D人都係自視過高~~
當你嫌三嫌四笑人嘅時候...唔通你外型又好掂咩.....笑9死人
常姐~使咩理人點睇,啱傾傾多句,唔啱傾就拜拜啦😅不過188這裡每間舖都開始人去樓空,188遲早執埋!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆