上一頁下一頁
發新話題

💛close💛

收藏  |  訂閱
2.0k  256.0k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-8 10:59 發表 查看引用來源
朋友堆中好似唔覺有大頭仔, 一般都係平均, 一係就身比較粗, 呢啲大頭 style 可能係罕有物種, 見過啲圖成粒大蘑菇咁, 正所謂物以罕為貴, 常姐真係有啲要求嘅人嚟.. ...
我見好多時兄比嘅相都有大頭有帽J...唔係罕有....無帽嘅J 頭先係罕有

引用:
原帖由 依麗思高 於 2020-11-8 11:32 發表 查看引用來源
同埋有個kick會多D feel 😌😌😌
啱呀....奶都奶埋條邊位

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-11-8 12:14 發表 查看引用來源
我見好多時兄比嘅相都有大頭有帽J...唔係罕有....無帽嘅J 頭先係罕有
可能大家角度同標準唔同, 有冇 sample 放幾幅睇吓呢..

上圖我只覺得右邊先算大頭, 左邊未算係.  

各界人士都可以俾吓意見...

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-11-8 12:14 發表 查看引用來源
冇錯🤣🤣🤣

冇帽嘅。。。起碼我未親眼見過😘

引用:
啱呀....奶都奶埋條邊位
齋啜個頭
支棒就chok
岩岩好好🤤🤣

禾都俾人叫大頭仔...................講緊上面果個

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-8 12:30 發表 查看引用來源

可能大家角度同標準唔同, 有冇 sample 放幾幅睇吓呢..

各界人士都可以俾吓意見... ...
都好大頭喎,圖中是你嗎?

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-11-7 01:18 PM 發表 查看引用來源
呢個一定啦😂😂喺妹妹出面捽都正啦~~
師妺原來中意食冬茹架

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-8 12:30 發表 查看引用來源

各界人士都可以俾吓意見... ...
原來我都係大頭仔

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2020-11-9 12:19 發表 查看引用來源
都好大頭喎,圖中是你嗎?
實在太睇得起細佬, 小弟只係塵世中一兜小潤腸, 豈可稱為甚麼巨頭.....擔當唔起...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆