上一頁下一頁
發新話題

💛close💛

收藏  |  訂閱
2.0k  255.9k

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-11-12 10:43 PM 發表 查看引用來源
從引版睇到師兄話中出完再奶....我接受唔到.... 反而你射咗我去幫你啜乾淨..呢個我又接受到..... 諗起個畫面想吐🤢🤢
我都接受唔到中出完再奶 , 奶好多水嘅西就OK

引用:
原帖由 cth1978 於 2020-11-13 09:56 發表 查看引用來源

我都接受唔到中出完再奶 , 奶好多水嘅西就OK
我諗起成灘精喺入面...個男嘅奶返....會唔掂.....
男人睇住女人玩精再lam 入口又接唔接受到??😂😂

188 今日變咗......

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-11-13 10:06 AM 發表 查看引用來源
完全接受到

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-11-13 10:07 AM 發表 查看引用來源
188 今日變咗......
多咗4仔廣告  , 同啲相會repost

引用:
原帖由 cth1978 於 2020-11-13 10:20 發表 查看引用來源

多咗4仔廣告  , 同啲相會repost
.係囉 ...如果啲posr好似以前咁有權限就好喇

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-11-13 10:06 發表 查看引用來源
喜歡親手為對方清潔愛液就做,要lam 就免了。
以前試過女上,騎完之後個SL還不停磨流出來啲愛液…
好滑好痕☺

引用:
原帖由 sagax 於 2020-11-13 12:24 發表 查看引用來源
喜歡親手為對方清潔愛液就做,要lam 就免了。
以前試過女上,騎完之後個SL還不停磨流出來啲愛液…
好滑好痕☺
如果黎左仲繼續郁唔好停....其實係超正😁你做完有無幫女女抹gap gap呀??

引用:
原帖由 cth1978 於 2020-11-13 10:19 發表 查看引用來源

完全接受到
睇住玩精再了啲精去食....會high 啲咩????

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-11-13 12:44 PM 發表 查看引用來源
睇住玩精再了啲精去食....會high 啲咩????
會呀 ! 唔係黃金十秒咩 ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆