💛close💛

收藏  |  訂閱
23  256.3k

回覆 1# 失常少女 的帖子

我唔係大頭仔, 想問下師姐大頭係咪特別可以滿足到女性?

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-11-14 22:51 發表 查看引用來源
正吖..... 成口滿晒....滿到嘴邊流返出黎😂😂😂😂😂我今日放工落左葵廣....差啲又忍唔住狂買under..... 食左個pancake...超滿足😬
買普通款under定係買啲set款under ?

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-11-16 13:27 發表 查看引用來源
講得啱唔啱呀?🤣😂😂😂😂
其實女人太多要求同幻想,男人只得一樣要求同需要。

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-11-20 11:16 發表 查看引用來源
自己控制自己呀???😂😂😂貴唔貴??
呢件情趣用品應該幾好玩,戴住出街有需要撳電話,即是有快感。 常姐諗諗佢。

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-11-26 19:24 發表 查看引用來源
無任何睇頭~
同事要求 [聽日著返件打底衫、我地唔想咁忙]
而家好多女性著衫都唔會打底,見到好多 Sales,快餐店/餐廳服務員都冇打底,白色衫黑色 bra 經常見到。

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-11-27 10:22 發表 查看引用來源
她們會像我這樣掙爆衫鈕嗎??
常姐你特別豐滿所以先會爆衫鈕,其他都係普普通通, 有啲稍為大胸少少兩粒鈕之間有虛位見到 Bra 邊。

引用:
原帖由 宇宙上星塵 於 2020-11-27 10:45 發表 查看引用來源

邊有咁多可以掙爆,除非突登著細幾個碼衫.
有啲女真係好抵死特登著細一個碼。

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-11-27 12:41 發表 查看引用來源
um.....有時甩咗鈕....又收緊錢或做其他野.....自己望到甩咗....會繼續做埋先定叫個客等一等扣返粒鈕先呢?
應該扮唔知繼續做嘢,等個客走咗先扣返埋粒鈕,一來可以引下個客,二來又唔會咁尷尬。

引用:
原帖由 sagax 於 2020-11-29 02:11 發表 查看引用來源
深山住夫婦無所事事,日夜做愛為樂,好多都較長命🤣
無憂無慮得閒做下愛,開開心心命都長幾年。

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-12-2 13:34 發表 查看引用來源
有太陽又唔係好凍.....著件外套就去得食lunch 啦.....
嫦姐呢幅相真係好正,比你引死.........

前往最後回覆