上一頁下一頁
發新話題

有冇試過被親戚色誘🤫

收藏  |  訂閱
40  46.5k

引用:
原帖由 Virgin201 於 2020-11-10 16:31 發表 查看引用來源
當年年輕被阿姨色誘,嗰種被親人間挑逗嘅禁忌刺激,而家真係諗返起都扯到硬哂。
⁷:#
中學嗰陣阿姨啱啱生完仔,我就上去探表弟仔啦,點知阿姨喺佢房唔知係咪餵完人奶就求其着條粉紅色睡裙裏面全真空就走咗出嚟,又透點又透 ...
13歲時俾個喺美國住18歲的表姐色誘

回覆 31# cc19880910 的帖子

被表姐色誘係幾正嘅,我都試過🤭

師兄有無update ?

引用:
原帖由 Virgin201 於 2020-11-10 16:31 發表 查看引用來源
當年年輕被阿姨色誘,嗰種被親人間挑逗嘅禁忌刺激,而家真係諗返起都扯到硬哂。
中學嗰陣阿姨啱啱生完仔,我就上去探表弟仔啦,點知阿姨喺佢房唔知係咪餵完人奶就求其着條粉紅色睡裙裏面全真空就走咗出嚟,又透點又透 ...
踩界引誘相當刺激👍

引用:
原帖由 哈佬吉爾 於 2021-1-16 07:59 發表 查看引用來源

踩界引誘相當刺激👍
有冇師兄試過又或者幻想過同師母

引用:
原帖由 sexparner8 於 2020-11-10 17:57 發表 查看引用來源
已前屋村D師奶最多嘢昅,對我地D十歲鬆少少嘅靚仔都冇戒心,我哋又青春期,可能佢專登引我哋想食我哋嘅青頭仔,我記得有個師奶,去親佢屋企都換衫,佢住細房有冇間房,直頭當佢細路仔唔識野咁喺度表演換衫,佢唔係有心我都唔信! ...
D師奶好很淫,明知你D10零歲仔又冇胆但青春期,一定對女人身體好有好奇,專登換衫引你地玩引誘,呢d正淫閪

引用:
原帖由 哈佬吉爾 於 2021-1-16 07:59 發表 查看引用來源

踩界引誘相當刺激👍
越踩界越刺激

中學時代色誘過表哥。

引用:
原帖由 Butteredsugar 於 2021-1-31 15:56 發表 查看引用來源
中學時代色誘過表哥。
可以分享下嗎?

引用:
同表妹互相探索男女之間的奧妙,唔知算我色誘佢定佢色誘我。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆