落吧往事,醉愛大波妹

收藏  |  訂閱
19  24.3k

落吧往事,醉愛大波妹

大家好,等我簡介下我自己先,本人25碎男,樣子正常,身高172
早幾年有落開bar ,現時要工作便沒有像之前一樣經常去飲了
今天有幸為大家分享一段落吧往事,希望大家有食女心得經驗也順便分享一下

正文
唔知點解每逢星期6條撚就硬班班,一早放工9點幾沖個涼就快快手手出左去中環
其實咁早落到bar一定無咩女,不過可以飲定啖酒裝下膽定定神,做足準備等岩自己心水既女
坐左一震就等到果日既女主角啦,身形勁S,極大波,cup起碼有E,股部也唔差,因佢係個E波真係好大,就叫佢做E小姐啦
E小姐樣子一般,但係化左個好好看既紅色韓妝, 總分8/10,是位頂級好味道的女仔
當時一見到佢我就好猴擒走左去佢後面係咁磨,出盡腰力撚力用條硬爆既撚爆磨佢個大圓股,E小姐個股好軟好軟但有小小肉的結實,磨落真係超舒服
磨左幾下E小姐開始FEEL到我係到做咩,佢向後望左一眼之後就係到配合我,我屌頂佢個股,佢後撞我條撚,大家一前一後係到對頂好有節奏,見到女主角唔MIND,我梗係立即就一手揸落佢個大波到啦
由於係後面向前揸,個手感真係好到不得了,完全個奶係大到一隻手捉唔住全部,好有回彈力,揸到好爽
跟住就順手轉個身去前面,E小姐個面豬好紅,我由前揸落佢對波到在KISS落佢條頸,佢真係好香,之後佢CHOK我條撚來回報,當時真係好想立即屌落去佢個西到,因為真係好硬,好頂唔順
E小姐好岩我心水,打左個KISS之後就桐佢傾左幾句,跟住我就快快手手捉左佢去酒店

之後在更

磨棍大戰淫娃😂😂😂

引用:
原帖由 KFSIMON 於 2020-11-10 23:58 發表 查看引用來源
大家好,等我簡介下我自己先,本人25碎男,樣子正常,身高172
早幾年有落開bar ,現時要工作便沒有像之前一樣經常去飲了
今天有幸為大家分享一段落吧往事,希望大家有食女心得經驗也順便分享一下

正文
唔知點解每逢星期6 ...
期待分享,大波妹好屌👍

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-11 10:25 發表 查看引用來源
期待分享,大波妹好屌👍
係屌果時有個大波揸,勁爽

引用:
原帖由 KFSIMON 於 2020-11-11 13:12 發表 查看引用來源
係屌果時有個大波揸,勁爽
我姑媽都是好大波兼八字,不過後入左右手各揸一隻系咁撞擊,真是爽過飲藍妹😇

吊能左一Q先La 重等

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-11-11 19:01 發表 查看引用來源
吊能左一Q先La 重等
C姐個ICON好霸氣

Waiting your update

引用:
原帖由 kensen 於 2020-11-13 15:49 發表 查看引用來源
Waiting your update
wait me..tonight

快快手上左酒店,間房幾令幾溫暖,但係E小姐個樣仲令個大波仲溫暖
由搭電梯到入房我刀係格住佢件衫係到揸波揸不停,大大個波揸落既手感真係好軟好彈,好爽!!!
揸波同時例牌動作KISS佢條頸,奶下佢個肩,E小姐立即有好多淫聲叫左出來,聽完之後條撚真係硬到無得在硬
入到房就一手推左E小姐落張床到,雖然條野忍左好耐,不過刀係要kiss左先既,大家脷搭脷互圈,我右手揸波左手上下咁摸佢白滑大腿,E小姐慢慢桐我解開條褲,跟手拎左出來係咁CHOC,佢手指一直磨擦到我龜頭,真係HI到個人會一震一震
玩到咁上下我就除左佢件3,在除埋個BAR,好大好橢圓形既桃形胸彈左出來,E小姐佢即刻張我個頭按左落佢對波到,我聞到佢個身好香,在佢對比壓到我窒左息
我承認好中意大波既女仔,我好中意啜LIN,我當時就真係起細係咪啜,係咁用條脷去挖佢奶頭,吸實佢個奶頭,左手探一探佢妹妹,原來超多水!

之後在更

前往最後回覆