唔知有冇機會喺單車徑見到佢?

收藏  |  訂閱
10  3.3k

唔知有冇機會喺單車徑見到佢?

希望喺單車徑見到佢........

附件

佢咁出現,立即俾人拉埋一邊姦咗啦。

不如去外地玩呢啲仲正嘅呢...

艾兄,you go I go .   

哈!哈!哈!哈!  😂😂

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-11-15 13:52 發表 查看引用來源
艾兄,you go I go .   

哈!哈!哈!哈!  😂😂
咁大場面無謂獻醜, 有機會去吓泰國嗰啲細細地天體村踩單車就可以.. 到時叫埋平 c 兄你兩公婆一齊去反吓.. < 到時扮唔識>

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-16 08:15 發表 查看引用來源

咁大場面無謂獻醜, 有機會去吓泰國嗰啲細細地天體村踩單車就可以.. 到時叫埋平 c 兄你兩公婆一齊去反吓.. < 到時扮唔識>
🚴‍♂️🚴‍♀️🚴‍♂️🚴‍♀️🚴‍♂️🚴‍♀️🚴‍♂️🚴‍♀️

👍👍

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-16 08:15 發表 查看引用來源

系布吉沙灘, 見到d鬼婆晒木瓜, 但無見過18-22鬼妹, 引吾起性趣.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-16 13:38 發表 查看引用來源
系布吉沙灘, 見到d鬼婆晒木瓜, 但無見過18-22鬼妹, 引吾起性趣.
呢啲睇彩數啦大哥, 有機見到靚嘢光脫脫佢又見住你扯哂旗都幾過癮.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-17 07:39 發表 查看引用來源

呢啲睇彩數啦大哥, 有機見到靚嘢光脫脫佢又見住你扯哂旗都幾過癮.
等如日本僻遠地區溫泉, 男女一齊浸, 入面都系呀婆. 所以我條鳩吾會有反應呀.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-17 12:14 發表 查看引用來源
等如日本僻遠地區溫泉, 男女一齊浸, 入面都系呀婆. 所以我條鳩吾會有反應呀.
原來大哥你咁委屈過, 咁啲婆婆有冇觀其雀呢.... 仲要吹住口哨.

前往最後回覆