上一頁下一頁
發新話題

指壓大戰芝芝

收藏  |  訂閱
73  24.1k

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-2 13:11 發表 查看引用來源
有個相熟一樓一,  屌左佢兩年, 有廿次. 我都吾敢中出佢喎.
囡可以給你中出嗎?

回覆 51# estateman 的帖子

末有這服務,但是相信假似時日便可以,因為做多四五次mark單成為熟客mark佢可能有機會,其實指壓埸同大陸機制一樣,如果新女或舊有技師一樣,一個月marker單不夠一個定位數便可落樓,炒魷魚,因為一個夜埸單靠生客輪牌制,已經執粒倒閉冇資金交租

引用:
原帖由 estateman 於 2020-12-3 09:06 發表 查看引用來源

囡可以給你中出嗎?
我未問過佢呀. 不過自己條女, 每次佢黎完大姨媽果幾日, 我就會中出佢. 朝早佢個閪仲系好大陣精味!

引用:
原帖由 bismen270818 於 2020-12-1 21:56 發表 查看引用來源
師兄中出有冇介紹?😍😍麻煩師兄指點
五味場囉,金帝苑等幾間都好似五味囡
逐間打上去問下就得

引用:
原帖由 bismen270818 於 2020-12-3 10:38 發表 查看引用來源
末有這服務,但是相信假似時日便可以,因為做多四五次mark單成為熟客mark佢可能有機會,其實指壓埸同大陸機制一樣,如果新女或舊有技師一樣,一個月marker單不夠一個定位數便可落樓,炒魷魚,因為一個夜埸單靠生客輪牌制,已經執粒倒 ...
我感覺指壓管理好鬆
老派+夕陽行業唔係好搞提高效積既管理

可能有唔夠客既囡囡肯提供更進一步服務留客

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-12-4 10:17 發表 查看引用來源

五味場囉,金帝苑等幾間都好似五味囡
逐間打上去問下就得
師兄你錯得很緊要,你少出去指壓玩唔緊要,又不上11和winnering看看,誤導師兄,會碰釘,全香港只有金x港和x豐是指壓五味埸,其他三味埸,冇環保,金x港和x豐全能技師也有,全能是任何服務任玩,有很多在這𥚃的師兄是只看討論區而不會出去指壓玩,因為一仔要一定有運氣才不跌$,但是得30分內一定要趕你走,指壓保證做足45分中⋯⋯

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-12-4 10:21 發表 查看引用來源

我感覺指壓管理好鬆
老派+夕陽行業唔係好搞提高效積既管理

可能有唔夠客既囡囡肯提供更進一步服務留客
你又是錯得很緊要,指壓管理已經數碼化,手機app約女,不用聽電話約女,另外管理嚴格如果女女早過45分中出閘,會責駡會停一輪,另外如果一個月不夠指定mark單受警告而炒魷,你可以去一仔碰運氣,我試過一入房計埋沖身入洞,十分中已經崔你出野比臉色你睇,550比六百,那張五十元找了三分中也找不到比你,跟著我話不用找了,如果比600去難為自己,何其用三魚六草去開心一下?

引用:
原帖由 bismen270818 於 2020-12-4 11:15 發表 查看引用來源
你又是錯得很緊要,指壓管理已經數碼化,手機app約女,不用聽電話約女,另外管理嚴格如果女女早過45分中出閘,會責駡會停一輪,另外如果一個月不夠指定mark單受警告而炒魷,你可以去一仔碰運氣,我試過一入房計埋沖身入洞,十分中已經 ...
試過去一樓一新場, 5分鐘除衫+沖涼, 即含能 & 上套, 5分鐘射完精, 再5分鐘沖涼+著衫+比錢走人.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-4 13:26 發表 查看引用來源
試過去一樓一新場, 5分鐘除衫+沖涼, 即含能 & 上套, 5分鐘射完精, 再5分鐘沖涼+著衫+比錢走人.
指壓這度好,吹蕭唔叫停女女唔會停,因為始終招呼埸又有45分鐘時間,任做二Q三Q也可以,睇自己體力.......有一間場同鐘房傾開計,佢話有一個南亞人熟客,在45分中內做五Q🤣🤣🤣🤣性鬥士星始

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-20 12:01 發表 查看引用來源
聽見都想玩. 一定超正!
希望多些師兄去試下後出多些中肯報告,希望其他師兄弟知道什麼是夜遊報告不是廣告,因為有很多師兄情願在自己垃圾堆打飛機後又話人地是廣告,別人真金白銀比$出來玩完出報告比人踩比人吊,而吊人的窮L根本一世冇360元出去玩,笑能死😱😱

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆