好難明白女人諗啲乜嘢............

收藏  |  訂閱
23  4.4k

好難明白女人諗啲乜嘢............

女人出街要化咗妝,男人望多兩眼佢就話,望,望,望,望乜嘢?未見過靚女咩?著靚衫出街都係為咗吸引異性,佢哋著低胸/露背/短裙,見到男人望佢,佢就會眼睥睥返人 ,話望乜嘢?鹹濕佬。
又要性感又驚走光, 烏低身要用手暗胸,上樓梯用手揞pat pat。
最奇怪一件事, 傾開偈朋友同我講,佢試過喺酒吧飲酒識到條女 ,飲大咗兩個一齊去爆房,入到房條女開始酒醒 ,但係可能酒意仍在又有性需要, 女同男講你可以插入但係唔可以喺裏面射精,咁即係代表乜嘢? 又要打真軍又唔畀人射精,點解唔直接要求對方戴套?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-11-18 13:24 發表 查看引用來源
女人出街要化咗妝,男人望多兩眼佢就話,望,望,望,望乜嘢?未見過靚女咩?著靚衫出街都係為咗吸引異性,佢哋著低胸/露背/短裙,見到男人望佢,佢就會眼睥睥返人 ,話望乜嘢?鹹濕佬。
又要性感又驚走光, 烏低身要用手暗胸,上樓梯用手揞pat p ...
遇到呢d女, 一於大大力, 屌爆佢個臭X.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-11-18 13:24 發表 查看引用來源
又要性感又驚走光, 烏低身要用手暗胸,上樓梯用手揞pat p ...
一. 女為悅己者容, 一心打扮俾平 c 兄欣賞, 點知 I like It 戇十十企晌庶, 唔摭掩點得....

二. 長輩有云, 生保閪咪亂𨳒, 至於行刑式鋤爆佢留俾 #2 執行...

引用:
試吓強行解釋
第一個問題, 想俾人望唔等於想俾每一個人望
自己想吸引o既人望自己會覺得興奮
唔係自己杯茶o既就覺得你變態
掉返轉男人覺得唔吸引o既女人對你發姣你都覺得核突啦!

第二條呢... 我o既答案應該唔係佢o既答案
我果個係希望男人射入我口 我搞o野一定要吞精先覺得完滿囉
其他人... 可能怕搞大? 或者(就算有食藥)以為射入去有體液接觸至有機會感染?
又可能當時根本無套o係手但又好想做o卦

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-18 15:07 發表 查看引用來源

一. 女為悅己者容, 一心打扮俾平 c 兄欣賞, 點知 I like It 戇十十企晌庶, 唔摭掩點得....

二. 長輩有云, 生保閪咪亂𨳒, 至於行刑式鋤爆佢留俾 #2 執行... ...
艾兄, 咁益我, 留比我執行? 多謝晒. d精又濃又腥, 射晒入佢閪窿.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-11-19 06:15 發表 查看引用來源

試吓強行解釋
第一個問題, 想俾人望唔等於想俾每一個人望
自己想吸引o既人望自己會覺得興奮
唔係自己杯茶o既就覺得你變態
掉返轉男人覺得唔吸引o既女人對你發姣你都覺得核突啦!

第二條呢... 我o既答案應該唔 ...
女人打扮都係想吸引異性/同性 睇, 如果淨係畀自己喜歡嘅人睇,但係又唔畀其他人望多兩眼,似乎有啲自相矛盾。
有可能真係有啲女性對於性交有啲誤會,以為男性只係插入陽具,而冇喺裏面射精就唔算係有性交。

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-18 13:41 發表 查看引用來源
遇到呢d女, 一於大大力, 屌爆佢個臭X.
唔好成日都咁暴力,女人係要溫柔啲對待。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-11-19 13:15 發表 查看引用來源

唔好成日都咁暴力,女人係要溫柔啲對待。
今日大家都無乜心機. 好悶?????

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-24 13:02 發表 查看引用來源
今日大家都無乜心機. 好悶?????
可能大多數係跳老舞羣組成員, 拉哂.......去自閉 14 日.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-25 09:44 發表 查看引用來源

可能大多數係跳老舞羣組成員, 拉哂.......去自閉 14 日.
亦可能大多數系旺角"見卿"常客, 自閉中!

前往最後回覆