好難明白女人諗啲乜嘢............

收藏  |  訂閱
23  4.3k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-25 09:44 發表 查看引用來源

可能大多數係跳老舞羣組成員, 拉哂.......去自閉 14 日.
老女人喜歡跳老舞,後生女鍾意跳交際舞, 不論啲女人老定後生都鍾意跳草裙舞。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-11-18 13:24 發表 查看引用來源
女人出街要化咗妝,男人望多兩眼佢就話,望,望,望,望乜嘢?未見過靚女咩?著靚衫出街都係為咗吸引異性,佢哋著低胸/露背/短裙,見到男人望佢,佢就會眼睥睥返人 ,話望乜嘢?鹹濕佬。
又要性感又驚走光, 烏低身要用手暗胸,上樓梯用手揞pat p ...
有時老婆同我出街嘅時候着得性感啲,有男人望佢嘅時候,佢有陣時都會搵隻手遮住,通常我都會鬧佢,叫佢大方啲俾人睇

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-1-9 10:39 發表 查看引用來源
有時老婆同我出街嘅時候着得性感啲,有男人望佢嘅時候,佢有陣時都會搵隻手遮住,通常我都會鬧佢,叫佢大方啲俾人睇
買衫買裙有得試身, 試身嗰時就知道有冇走光位 ,明知著咗有機會走光但都係要買,著到出街又怕人望到,真係好矛盾。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-1-9 10:39 發表 查看引用來源
外地旅遊會放鬆啲啲.  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-1-10 10:37 發表 查看引用來源

外地旅遊會放鬆啲啲.  
通常只要唔係見口見面都係香港人,女性做咩應該可以放啲。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-1-10 10:54 發表 查看引用來源

通常只要唔係見口見面都係香港人,女性做咩應該可以放啲。
或者睇埋當時環境及氣氛.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-1-10 10:37 發表 查看引用來源

外地旅遊會放鬆啲啲.  
同囡囡系歐洲, 佢試過出街著T+風褸, 不過無戴胸圍. 系HK佢就一定吾敢.

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-1-11 13:31 發表 查看引用來源
同囡囡系歐洲, 佢試過出街著T+風褸, 不過無戴胸圍. 系HK佢就一定吾敢.
師兄有機會孖囡囡去吓天體村/沙灘, 正到冇朋友.(遇著啲公公婆婆就唔好彩)

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-1-11 13:55 發表 查看引用來源

師兄有機會孖囡囡去吓天體村/沙灘, 正到冇朋友.(遇著啲公公婆婆就唔好彩)
去過泰國布吉沙灘, 都幾多鬼婆曬木瓜. 始終上年紀, 無美感, 你吾會想睇.

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-1-11 13:31 發表 查看引用來源
我老婆喺香港一定唔得

前往最後回覆