49 12345
上一頁下一頁
發新話題

一次最荒謬嘅車震

收藏  |  訂閱
48  21.4k

一次最荒謬嘅車震

回憶返一次車震,同一個醜男,仲有有少少肚腩,但係唔知點解同佢玩左。

我地停左係一條好黑既車路,路盡頭係條好似橋咁既細碼頭,我地坐左出碼頭一陣佢問我凍唔凍就開始攬膊頭,然後掃落腰,我心諗又係呢招,btw其實我都好痕,我話上返車啦,佢拉我坐後座上到車佢直接攬住我開始摸上大脾同鍚埋黎,(我著短裙),我唔係咁想俾佢鍚所以按低佢個頭落條頸由佢慢慢鍚, 跟住佢直頭低到扒係度鍚我下面,佢係咁lai我粒核已經好濕,跟住佢已經即刻想除褲..因為車後座太逼我話不如落車丫。

佢奸笑左一下就自己落左車,我睏係車入面,佢開住度車門企左出車度推我,成日聽人講話肥仔好diu得都係第一次試,原來少少肥真係好力啲,下下啪啪聲,玩玩下我都落埋車扒係車度後入,碼頭上面有2個釣魚呀伯望過黎即刻好驚,不過我地呢邊黑個碼頭光,所以我睇到佢佢睇唔到我地。

之後仲直頭行埋去碼頭底再玩,碼頭個底有個樓梯位,佢推我埋牆係咁鍚我粒lin, 因為頭先車好黑佢而家先見到我粒lin係粉紅色, 佢即係癲左咁係咁鍚又啜~因為我大波,pink lin~佢話好似玩緊細路女超級highh~又係咁楂patpat~佢話我腰細但patpat大真係好正, 跪係度係咁LAI我patpat同妹妹~LAI左一陣我都頂唔順拉佢起身要佢係後面狗仔推我.....我就望住個無敵海景係咁比人後推。。

去碼頭底再玩, 果兩個阿伯呢?

引用:
原帖由 ACT 於 2020-11-18 22:33 發表 查看引用來源
去碼頭底再玩, 果兩個阿伯呢?
兩個廢老唔釣魚企定定睇

咁精彩?! 只是睇妳地做show咁簡單??
引用:
原帖由 小女仔 於 2020-11-18 22:37 發表 查看引用來源

兩個廢老唔釣魚企定定睇

引用:
原帖由 ACT 於 2020-11-18 22:43 發表 查看引用來源
咁精彩?! 只是睇妳地做show咁簡單??

你估下囉

妳唔講又點知呢??
引用:
原帖由 小女仔 於 2020-11-18 22:44 發表 查看引用來源

你估下囉

引用:
原帖由 ACT 於 2020-11-18 22:45 發表 查看引用來源
妳唔講又點知呢??

你係廢老會點呢?

可以拍片, 可以加入玩4P
引用:
原帖由 小女仔 於 2020-11-18 22:47 發表 查看引用來源

你係廢老會點呢?

引用:
原帖由 ACT 於 2020-11-18 22:49 發表 查看引用來源
可以拍片, 可以加入玩4P

即係點? 估中左??
引用:
原帖由 小女仔 於 2020-11-18 22:52 發表 查看引用來源

49 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆