上一頁下一頁
發新話題

[男]無無聊聊放下J圖比大家品評下

收藏  |  訂閱
44  11.7k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-25 13:45 發表 查看引用來源
師兄係咪睇烈車戰隊大呢 ?  

咩卡通黎第一次見
師兄過獎過獎

引用:
原帖由 woodymoon 於 2020-11-25 14:26 發表 查看引用來源

一直想問..其實女性含j果陣自己會唔會有快感?
唔會...只係覺得男人舒服會落力去含~~滿足感大d

引用:
原帖由 woodymoon 於 2020-11-25 14:26 發表 查看引用來源

咩卡通黎第一次見
師兄過獎過獎
我都未睇過, 只係網上有傳過呢件嘢, 嚟多張.....

引用:

呢樣要睇個女仕接受到乜嘢程度, 可能敷衍對手又或者真係想對方爽皮, 自己有冇快感估計主要心理滿足多過生理上, 或者有位姐姐講解會巧合適, 佢就係蛇.....

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-25 14:52 發表 查看引用來源

呢個卡通公仔好得意喎,如果換上係真人,囡囡見到會唔會好開心?

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-11-25 14:32 發表 查看引用來源
咁應該同男人奶西一樣,,生理唔會有刺激,,但見到女方滿足,,男方心理都會enjoy

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-11-25 14:32 發表 查看引用來源
囡囡一路幫我含能, 一路揸我春袋, 我愈嗌得大聲, 佢愈深喉. 其實, 囡囡都有快感.

引用:

都係睇下同邊個啫,我對住佢一路含,快應就冇乜,但就會好濕

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2020-11-26 14:37 發表 查看引用來源

都係睇下同邊個啫,我對住佢一路含,快應就冇乜,但就會好濕
咁姐係win win situation

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-25 14:52 發表 查看引用來源

列車戰隊 我覺得系最核凸嘅超人片…😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆