(希望) 為左自己 希望你/你地 可以諗一諗, 忍一忍...

收藏  |  訂閱
27  4.9k

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-11-25 01:01 發表 查看引用來源
谷精上腦一樣會死。
一個內衣控,用150去咸記就可以
得到其他人不能明白,
我形容不到的快感

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-11-25 01:36 發表 查看引用來源

https://forum.cdn141.com/data/attachment/forum/202011/25/013045acccgc46hf64z4va.jpg" border="0">一個內衣控,用150去咸記就可以
得到 ...

7仔,你去咸記幫襯番你自己老母,即係呢條女,會唔會更加有快感??

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-11-25 01:01 發表 查看引用來源
谷精上腦一樣會死。
絕對同意,食色性也,有時男人先知,尤其是後生果時,幾日唔做真係好辛苦,你話正經搵個女朋友,又唔係個個搵到,谷精上腦果下,唔搵足仔或者五姑娘,點搞?

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-11-25 09:05 發表 查看引用來源

絕對同意,食色性也,有時男人先知,尤其是後生果時,幾日唔做真係好辛苦,你話正經搵個女朋友,又唔係個個搵到,谷精上腦果下,唔搵足仔或者五姑娘,點搞? ...
攪到d麻甩佬, 捉d正經學生妹玩老強, 仲衰啦.

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-11-24 22:54 發表 查看引用來源
就算偷渡,大陸疫情都少過香港好多,中都難D,本地雞,仲危過偷渡雞呀!!!
阿姐玩鴨仔群組疑似好多鬼佬機組人員兼職

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-11-25 14:26 發表 查看引用來源

俄羅斯東歐鬼加北仔之類全部外來輸入舞男無毒就奇。。。。。。。

附件

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-24 20:59 發表 查看引用來源
你喺咪影射黑警呀?

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-11-24 22:26 發表 查看引用來源

祖国货最多,喺咾咾都知道!

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-25 12:59 發表 查看引用來源
就係囉,就算唔老強,男人出唔到火,皮氣都大d啦

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-11-26 12:05 發表 查看引用來源

就係囉,就算唔老強,男人出唔到火,皮氣都大d啦
要出火.齋屌.龍蝦位.得如有成十件一陣屌閪百二文.大家帶口罩.濕巾抹能.笠膠.揸蓮床边屌. 一般屌两三分就出.出完野.濕巾抹能.咁就十分鐘落樓.安全個搭枱飲茶

前往最後回覆