35歲男嫖客確診無源頭 曾到旺角鳳樓召妓

收藏  |  訂閱
8  2.6k

35歲男嫖客確診無源頭 曾到旺角鳳樓召妓

35歲男嫖客確診無源頭 曾到旺角鳳樓召妓局方派員拍門籲檢測
35歲男嫖客確診無源頭 曾到旺角鳳樓召妓 局方派員拍門籲檢測|香港01|突發 (hk01.com)

引用:
原帖由 frankielam888 於 2020-11-24 10:21 發表 查看引用來源
35歲男嫖客確診無源頭 曾到旺角鳳樓召妓局方派員拍門籲檢測
35歲男嫖客確診無源頭 曾到旺角鳳樓召妓 局方派員拍門籲檢測|香港01|突發 (hk01.com) ...
好多師兄, 呢幾日會轉移玉步或暫時禁足.

花園街,亞皆老街交界大廈
建興???去過嘅巴打
為己為人速速檢測。

屌閪屌到肺炎真唔抵!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-11-24 22:56 發表 查看引用來源
屌閪屌到肺炎真唔抵!!!
大部份肺炎確診者, 自己會好番. 總之, 好過梅毒, 愛滋啦.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-25 13:04 發表 查看引用來源
大部份肺炎確診者, 自己會好番. 總之, 好過梅毒, 愛滋啦.

咁咪唔怕.睇囡掛晒的 蓮罩 底底
去咸記.囡囡全程帶口罩, 鬆除蓮罩一啜囡蓮,除底索下,鸠梗屌閪,中出囡就鋪好毛巾M腳等屌,中出睇完床边屌上床攬住話射子宮 屌完掹鸠 ,囡紙巾掩閪,自己寫完,又出發咸記

回覆 6# 西九理性的羊羊 的帖子

睇o黎偷女人內衣o個個應該係你,信唔信報警拉鳩你條撚樣??

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-11-26 15:34 發表 查看引用來源
睇o黎偷女人內衣o個個應該係你,信唔信報警拉鳩你條撚樣??
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-11-26 15:22 發表 查看引用來源

睇囡掛晒的40040586蓮罩40040585底底40040584
去咸記.囡囡全程帶口罩, 鬆除蓮罩https://forum.cdn141.com/data/attachment/for ...

咸記
滾得棧对面.跟左依件上樓

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-11-27 00:38 發表 查看引用來源
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-11-26 15:22 發表 查看引用來源

睇囡掛晒的40040586蓮罩40040585底底40040584
去咸記.囡囡全程帶口罩,https://cdn.188channel.com/TsptGpq0DMLF ...
你跟呢件好屌嗎?

前往最後回覆