高級新商場設計係唔同 D

收藏  |  訂閱
39  6.4k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-12-3 13:28 發表 查看引用來源
尋日經過公廁門口,尿急就走咗入去揸水,喺尿兜度屙緊一半隔離條友應該痾完走人,喺我側邊行過仲望咗我下面一眼, 跟住走咗去洗手, 我屙完之後去洗手途中,佢又走返去尿兜除褲好似想屙尿,個頭四圍望肯定喺度及嘢。
你哋有冇試過 ...
近鴨寮街, 榕樹頭, 石塘咀公廁, 出晒名系基佬釣基仔"性地". 我有比佢地望過條賓州, 你吾比反應, 絕對無事.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-12-4 09:32 發表 查看引用來源

我呢啲 size 又短又幼唔啱佢哋嘅。
可能揾師兄你做 "0"  , 唔關 J 大唔大..  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-12-5 07:54 發表 查看引用來源

可能揾師兄你做 "0"  , 唔關 J 大唔大..  
我係 ' 公 ' 絕對唔鍾意做 ' 乸 '

基佬吾介意partner條鳩短. 一野含入口, 剛好頂住喉嚨.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-12-7 13:21 發表 查看引用來源

我係 ' 公 ' 絕對唔鍾意做 ' 乸 '
咁阿基哥可能係 "0", 等師兄你做 "1" 哥...

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-7 13:30 發表 查看引用來源
基佬吾介意partner條鳩短. 一野含入口, 剛好頂住喉嚨.
晌台灣真係見過呢類畫面, 頂佢哋個肺.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-12-8 09:41 發表 查看引用來源

呆灣? 乜野場合??

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-12-8 09:41 發表 查看引用來源

咁都比你見到,犀利 !

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-12-8 18:14 發表 查看引用來源

咁都比你見到,犀利 !
引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-8 13:03 發表 查看引用來源
呆灣? 乜野場合??
台灣唔少同志, 行為比以前 open 好多, 都係跟台灣大哥去溫泉時, 晌濕蒸房煙霧迷漫時見到呢啲畫面, 佢話大把基民係咁揾食, 有啲泳池更衣室淋浴間兩旁塊板某啲位置隨時開咗窿嚟𥄫隔離條柴, 因為沖涼時可能會硬咗, 男同會狼過女同, 但老虎話晌更衣室啲女人會好「欣賞」其他人個 body...., 阿台灣大嫂熟絡咗成日吼呢啲時候揸佢波波, 啲女人係咪都鍾意咁玩(唔係同志).

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-12-8 18:53 發表 查看引用來源

台灣唔少同志, 行為比以前 open 好多, 都係跟台灣大哥去溫泉時, 晌濕蒸房煙霧迷漫時見到呢啲畫面, 佢話大把基民係咁揾食, 有啲泳池更衣室淋浴間兩旁塊板某啲位置隨時開咗窿嚟𥄫隔離條柴, 因為沖涼時可能會硬咗,  ...
又長見識了.

前往最後回覆