高級新商場設計係唔同 D

收藏  |  訂閱
39  6.4k

高級新商場設計係唔同 D

而家 D 新開高級商場廁所特別大特別靚,好似相中尿兜距離闊左右有間格,後面空間大唔怕 D 人行過high到你背脊,左右又唔怕人昅到你。廁所重特別有私家洗手盆 地方又夠大,心血來潮打埋飛機洗乾淨先出去都未遲,夠膽量嘅話可以拉埋條女入厠格搞掂完,洗乾淨出先出嚟都仲得,唔使一定要去殘厠。

附件

係唔係香港嚟 ? 而家見好多尿兜底下漏到一地都係, 行埋啲都差啲踩尿, 講番圖片, 睇高度, 個洗手盆查實係唔係用嚟洗條嘢用 ? 發到上去就洗得...  當然小弟冇呢個本事.

回覆 2# 艾拉傑 的帖子

緊係有這款厠所,如你瀨濕D尿落地上,有專人用地拖清潔你企過的地方.例如:K11,國際廣場 isquare,V WALK,V city,etc.還有大解完,有自動沖水裝置.

引用:
原帖由 tml0398 於 2020-11-25 15:58 發表 查看引用來源
緊係有這款厠所,如你瀨濕D尿落地上,有專人用地拖清潔你企過的地方.
小弟鄉下佬一名, 少有去呢啲嗨卡地方, 見笑...

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-25 15:01 發表 查看引用來源
係唔係香港嚟 ? 而家見好多尿兜底下漏到一地都係, 行埋啲都差啲踩尿, 講番圖片, 睇高度, 個洗手盆查實係唔係用嚟洗條嘢用 ? 發到上去就洗得...  當然小弟冇呢個本事. ...
真係香港,可以媲美五星級酒店, 有所長站崗專人清潔。
洗手盆高度應該係一般高度, 當然唔係比你洗 J ,我只係打個比喻,搞掂完可以喺裏面洗乾淨先走出嚟。
如果男仔洗就要擔櫈仔,如果幫女朋友洗就可以成個抱起佢坐落個洗手盆清潔。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-11-25 16:07 發表 查看引用來源

真係香港,可以媲美五星級酒店, 有所長站崗專人清潔。
洗手盆高度應該係一般高度, 當然唔係比你洗 J ,我只係打個比喻,搞掂完可以喺裏面洗乾淨先走出嚟。
如果男仔洗就要擔櫈仔,如果幫女朋友洗就可以成個抱起佢坐落個洗手盆 ...
平師兄好熟架步咁喎...

咁嗨卡屙篤尿可能要張紅底, 屙屎五舊....

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-25 16:23 發表 查看引用來源

平師兄好熟架步咁喎...

咁嗨卡屙篤尿可能要張紅底, 屙屎五舊....
今時今日, 商場廁所呀叔無收小費了. 30年前落新文華地庫大富豪, 屙篤尿, 接毛巾後就放低$10.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-26 12:29 發表 查看引用來源
今時今日, 商場廁所呀叔無收小費了. 30年前落新文華地庫大富豪, 屙篤尿, 接毛巾後就放低$10.
只係講笑, 大哥你講嘅十蚊年代我只係掉低兩皮即閃....  <走慢啲會俾個兩蚊掟番..

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-26 13:13 發表 查看引用來源

只係講笑, 大哥你講嘅十蚊年代我只係掉低兩皮即閃....   
記得以前去酒店食buffet,廁所有位所長企喺洗手盆側邊負責遞毛巾,見到旁邊個兜全部都係十蚊廿蚊都冇神沙, 最後放低五蚊走人, 真係好鬼肉赤。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-11-26 13:22 發表 查看引用來源

記得以前去酒店食buffet,廁所有位所長企喺洗手盆側邊負責遞毛巾,見到旁邊個兜全部都係十蚊廿蚊都冇神沙, 最後放低五蚊走人, 真係好鬼肉赤。
27/11. 92單, 大家又無心情?

前往最後回覆