高級新商場設計係唔同 D

收藏  |  訂閱
39  6.3k

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-27 16:49 發表 查看引用來源
27/11. 92單, 大家又無心情?
唔係無心情去,而係唔敢去,中咗招俾人歧視兼家變

引用:
原帖由 taipoman 於 2020-11-27 16:58 發表 查看引用來源

唔係無心情去,而係唔敢去,中咗招俾人歧視兼家變
明白! 仲要死都吾可以講, 堅持"源頭不明".

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-30 12:08 發表 查看引用來源
明白! 仲要死都吾可以講, 堅持"源頭不明".
聽講有婆婆玩鴨仔群組領咗嘢歸埋 "源頭不明" , 係咪堅嘅呢 ?  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-30 19:36 發表 查看引用來源

聽講有婆婆玩鴨仔群組領咗嘢歸埋 "源頭不明" , 係咪堅嘅呢 ?  
一定系! 打死都話無去過叫鴨群組.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-30 19:36 發表 查看引用來源

呢啲嘢點可以畀人知。

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-1 12:55 發表 查看引用來源
一定系! 打死都話無去過叫鴨群組.
叫完雞你都唔會話畀人知啦。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-12-1 13:06 發表 查看引用來源

叫完雞你都唔會話畀人知啦。
我通常會話, 約左人食宵夜. 肯定無可能話"我而家去叫雞屌閪"!!

尋日經過公廁門口,尿急就走咗入去揸水,喺尿兜度屙緊一半隔離條友應該痾完走人,喺我側邊行過仲望咗我下面一眼, 跟住走咗去洗手, 我屙完之後去洗手途中,佢又走返去尿兜除褲好似想屙尿,個頭四圍望肯定喺度及嘢。
你哋有冇試過咁嘅情形發生?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-12-3 13:28 發表 查看引用來源
尋日經過公廁門口,尿急就走咗入去揸水,喺尿兜度屙緊一半隔離條友應該痾完走人,喺我側邊行過仲望咗我下面一眼, 跟住走咗去洗手, 我屙完之後去洗手途中,佢又走返去尿兜除褲好似想屙尿,個頭四圍望肯定喺度及嘢。
你哋有冇試過 ...
可能想問師兄你 mat 唔 match 喎, 啱就入其中一格....

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-12-3 13:51 發表 查看引用來源

可能想問師兄你 mat 唔 match 喎, 啱就入其中一格....
我呢啲 size 又短又幼唔啱佢哋嘅。

前往最後回覆