高級新商場設計係唔同 D

收藏  |  訂閱
13  6.5k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-25 16:23 發表 查看引用來源

平師兄好熟架步咁喎...

咁嗨卡屙篤尿可能要張紅底, 屙屎五舊....
今時今日, 商場廁所呀叔無收小費了. 30年前落新文華地庫大富豪, 屙篤尿, 接毛巾後就放低$10.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-11-26 13:22 發表 查看引用來源

記得以前去酒店食buffet,廁所有位所長企喺洗手盆側邊負責遞毛巾,見到旁邊個兜全部都係十蚊廿蚊都冇神沙, 最後放低五蚊走人, 真係好鬼肉赤。
27/11. 92單, 大家又無心情?

引用:
原帖由 taipoman 於 2020-11-27 16:58 發表 查看引用來源

唔係無心情去,而係唔敢去,中咗招俾人歧視兼家變
明白! 仲要死都吾可以講, 堅持"源頭不明".

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-30 19:36 發表 查看引用來源

聽講有婆婆玩鴨仔群組領咗嘢歸埋 "源頭不明" , 係咪堅嘅呢 ?  
一定系! 打死都話無去過叫鴨群組.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-12-1 13:06 發表 查看引用來源

叫完雞你都唔會話畀人知啦。
我通常會話, 約左人食宵夜. 肯定無可能話"我而家去叫雞屌閪"!!

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-12-3 13:28 發表 查看引用來源
尋日經過公廁門口,尿急就走咗入去揸水,喺尿兜度屙緊一半隔離條友應該痾完走人,喺我側邊行過仲望咗我下面一眼, 跟住走咗去洗手, 我屙完之後去洗手途中,佢又走返去尿兜除褲好似想屙尿,個頭四圍望肯定喺度及嘢。
你哋有冇試過 ...
近鴨寮街, 榕樹頭, 石塘咀公廁, 出晒名系基佬釣基仔"性地". 我有比佢地望過條賓州, 你吾比反應, 絕對無事.

基佬吾介意partner條鳩短. 一野含入口, 剛好頂住喉嚨.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-12-8 09:41 發表 查看引用來源

晌台灣真係見過呢類畫面, 頂佢哋個肺.
呆灣? 乜野場合??

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-12-8 18:53 發表 查看引用來源

台灣唔少同志, 行為比以前 open 好多, 都係跟台灣大哥去溫泉時, 晌濕蒸房煙霧迷漫時見到呢啲畫面, 佢話大把基民係咁揾食, 有啲泳池更衣室淋浴間兩旁塊板某啲位置隨時開咗窿嚟𥄫隔離條柴, 因為沖涼時可能會硬咗,  ...
又長見識了.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-12-10 13:05 發表 查看引用來源

香港九公都巧出名多基基, 連埋其他泳池都遇過啲基仔基佬基伯, 另外仲有基桑拿, 試過俾個 friend 老銀點戇兜兜差啲舂咗入去幫襯.
經常去九公更衣室, 多南亞人. 無去泳池, 吾知基佬情況.

附件

前往最後回覆