跟一個綠帽奴的故事

收藏  |  訂閱
28  15.8k

跟一個綠帽奴的故事

這是一個發生在2018年的故事

當時有個 wechat group經常討論性事, 有日忽然有位師兄話自己想做綠帽奴, 問有無人有性趣跟佢老婆做愛, 但要求大叔外型嘅, 仲要包皮過長嘅優先, 咁我馬上舉手, 之後同個師兄私聊, 叫我 send J 相俾佢confirm 一下

第二日佢就 wechat , 話想一齊食個飯先, 於是就約左個星期日出黎, 男嘅應該都50左右, 女嘅看似3X C9樣少肥, 大家都叫有傾有講 ... 返到屋企就收到 wechat, 話佢老婆 OK, 叫我 book 好酒店下星期玩

其實都有少少半信半疑, 不過一千幾百而已, book ... 約好個日係大堂等, 佢地果然守信出現 ... 上到房, 師兄叫我慢慢同佢老婆玩, 佢只睇唔參與 ... 其間佢真係只係邊睇邊打飛機, 咁我都好識做, 盡量係佢面前, 將頂綠帽大大力套上去 ...

* 係佢面前, 叫佢老婆同住佢M字腳俾我指插
* 企係佢面前, 叫佢老婆跪係度幫我吹
* 叫佢老婆面對住佢, 我係後面用狗仔式大力推, 大力揸對波

事後個位師兄話, 如果有興趣, 下次可以叫多個朋友同佢老婆 3P ... , 果然係不簡單嘅綠帽奴!!

呢種真人表演嘅玩法, 我始終都覺得怪怪地咁, 所以之後再同佢地玩多一次, 就無聯絡了

附件

相是綠帽哥老婆?係就唔錯。

引用:
原帖由 1frankz 於 2020-11-28 04:32 發表 查看引用來源

當時有個 wechat group經常討論性事, 有日忽然有位師兄話自己想做綠帽奴, 問有無人有性趣跟佢老婆做愛, 但要求大叔外型嘅, 仲要包皮過長嘅優先, 咁我馬上舉手, 之後同個師兄私聊, 叫我 ...
咁…筍嘅嘢都有👍👍

咩叫c9樣??? 3x 都會有c9樣?

會唔會請個性工作者嚟俾師兄你玩, 全程偷拍哂...

引用:
原帖由 1frankz 於 2020-11-28 04:32 發表 查看引用來源

當時有個 wechat group經常討論性事, 有日忽然有位師兄話自己想做綠帽奴, 問有無人有性趣跟佢老婆做愛, 但要求大叔外型嘅, 仲要包皮過長嘅優先, 咁我馬上舉手, 之後同個師兄私聊, 叫我 ...
有呢d綠奴朋友真系好正👍
正到冇朋友

俾人睇住做其實都幾刺激

回覆 1# 1frankz 的帖子

我懷疑相中師兄老婆,師兄就是綠帽老公....哈哈,你想拋西引j⋯⋯哈哈

引用:
原帖由 leechi1978 於 2020-11-28 09:02 發表 查看引用來源
我懷疑相中師兄老婆,師兄就是綠帽老公....哈哈,你想拋西引j⋯⋯哈哈
睇住個老婆比人屌系刺激到無倫,非一般人有得享受👍

引用:
原帖由 一聲笑 於 2020-11-28 12:45 發表 查看引用來源
睇住個老婆比人屌系刺激到無倫,非一般人有得享受👍
睇住隻佬屌第二條女,又或者第二條女含住個衰佬又係乜嘢感覺呢?

前往最後回覆