Apple住家中医专业推拿

收藏  |  訂閱
12  6.3k

趁今天天氣涼爽,天文台预測遲些時候天氣會轉冷。
今日找到舊四台及小姐台都有落廣告,A/B/C房同樣用不同名字登廣告,但不同名字,電話號碼一Q樣,我就選擇C房因她講明按前列腺要五佰大元,我試吓同旺角姊妹花有什麼不同。
一開始就油按,手腳都有照顧及按肚子。到最后按前列腺是小許不同,無探肛,过程中不停說穴位名稱,到出火時無解甲,只可衫外揸波,沒有可樂姐咁过引。完成手術,俾费用,走人。

Please

引用:
原帖由 hk77 於 2020-12-1 06:57 發表 查看引用來源
Please
舊四台及小姐台都有落廣告  SSP HIP HING MANSION

引用:
原帖由 tml0398 於 2020-11-30 18:55 發表 查看引用來源
趁今天天氣涼爽,天文台预測遲些時候天氣會轉冷。
今日找到舊四台及小姐台都有落廣告,A/B/C房同樣用不同名字登廣告,但不同名字,電話號碼一Q樣,我就選擇C房因她講明按前列腺要五佰大元,我試吓同旺角姊妹花有什麼不同。
一開 ...
五魚, 無解甲 一試無妨.

ABC室我都試過晒,所以我先推介A室阿紅。呢個啲功力唔夠,要探肛都係搵其他人。但我第一次C室去明明有解甲同食奶奶⋯⋯

引用:
原帖由 szechanman01 於 2020-12-1 13:48 發表 查看引用來源
ABC室我都試過晒,所以我先推介A室阿紅。呢個啲功力唔夠,要探肛都係搵其他人。但我第一次C室去明明有解甲同食奶奶⋯⋯
阿紅無開工,兩個台無落廣告。

引用:
原帖由 szechanman01 於 2020-12-1 13:48 發表 查看引用來源
阿紅無開工,兩個台無落廣告。C室試過就算唔會番啅。

引用:
原帖由 tml0398 於 2020-12-1 15:18 發表 查看引用來源
思路正確✅
未試過唔洗試

引用:
原帖由 tml0398 於 2020-12-1 15:18 發表 查看引用來源
唔解甲,冇奶食,唔喇…

引用:
原帖由 羽毛崙 於 2020-12-2 12:07 發表 查看引用來源
唔解甲,冇奶食,唔喇…
疫情嚴重, 今時今日囡囡吾比啜波頭, 呢個我可以體諒

前往最後回覆