冩手廣告

收藏  |  訂閱
30  6.0k

多魚哈哈哈
有幾多人會理D廣告哈哈哈
反正唔親身去試過又點知所有野糸點哈哈哈哈

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-12-6 08:54 發表 查看引用來源
多魚哈哈哈
有幾多人會理D廣告哈哈哈
反正唔親身去試過又點知所有野糸點哈哈哈哈
認同師兄講法,報告已出,啲竅L又冇$幫襯,又一口咬定廣告

引用:
原帖由 bismen270818 於 2020-12-6 16:20 發表 查看引用來源
認同師兄講法,報告已出,啲竅L又冇$幫襯,又一口咬定廣告

跛閪B, 你今日去o左殘廁執二手m巾濕鳩未??

我就試過跟呢度一位ching搵食,佢介紹太X指壓可樂,同佢所講有出入,先講樣,佢話似黃敏奕,我就完全唔覺邊忽似,服務方面,指壓例牌嘢一定做到足,但佢講到女女有幾淫,有車牌,出哂水,做女上嘅時候話條女似三年無做過愛咁,我都唔覺囉!無車牌,可能我唔夠果位ching靚仔啦,碰碰車都無呀!出哂水,我掂都掂唔到啦!做女上唔夠一陣就轉男上,都唔先佢有幾搶韁!揸佢對波摔佢粒lin,佢又話自己粒lin無感覺,聽到咁我都癈事再攪佢粒lin!坦白講整體上唔可以話跌錢,但我一定唔會返食!

引用:
原帖由 mr.cash 於 2020-12-7 20:24 發表 查看引用來源
我就試過跟呢度一位ching搵食,佢介紹太X指壓可樂,同佢所講有出入,先講樣,佢話似黃敏奕,我就完全唔覺邊忽似,服務方面,指壓例牌嘢一定做到足,但佢講到女女有幾淫,有車牌,出哂水,做女上嘅時候話條女似三年無做過愛咁,我都唔覺囉!無 ...
試過中伏, 心理一定吾舒服. 希望大家真心分享啦.

自己試下咪知....

引用:
原帖由 7U7 於 2020-12-8 17:53 發表 查看引用來源
自己試下咪知....
呢度有很多窮L又唔肯比$又唱人真金白銀消費的經驗和報告,自己又糸垃圾堆自己打飛機😂😂

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-7 21:17 發表 查看引用來源
試過中伏, 心理一定吾舒服. 希望大家真心分享啦.

回覆 28# reddoor 的帖子

有條跛閪b明明自己都只係屌緊幾舊水既指壓女,仲要幫d女賣埋廣告,仲好意思寸人係窮L, 真係笑撚死人。

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-12-8 21:59 發表 查看引用來源
有條跛閪b明明自己都只係屌緊幾舊水既指壓女,仲要幫d女賣埋廣告,仲好意思寸人係窮L, 真係笑撚死人。
唔撚洗講野,總言之條寫狗講邊條女就黑名單唔撚洗找,睇下仲有冇廣告費收

前往最後回覆