冩手廣告

收藏  |  訂閱
30  6.0k

邊d係報料,邊d吹水炸版,自己睇路la...成日9up推返晒d文上來,load圖都浪費數據,又無實質內容,收la

引用:
原帖由 hk_player 於 2020-12-3 12:30 發表 查看引用來源
邊d係報料,邊d吹水炸版,自己睇路la...成日9up推返晒d文上來,load圖都浪費數據,又無實質內容,收la
吾緊要啦. 同枱食飯, 各自修行. 開開心心又一日.

回覆 3# 無敵電車男 的帖子

指壓keeper王嗎哈哈哈哈哈哈

回覆 13# siew1203 的帖子

Keeper王,我唔係,b仔就一定係收o左女錢既寫手跛閪。

引用:
原帖由 mr.cash 於 2020-12-1 17:45 發表 查看引用來源
各位Ching 留意,  最近好多冩手廣告,  免比騙.
我就試過跟呢度一位ching搵食,佢介紹太X指壓可樂,同佢所講有出入,先講樣,佢話似黃敏奕,我就完全唔覺邊忽似,服務方面,指壓例牌嘢一定做到足,但佢講到女女有幾淫,有車牌,出哂水,做女上嘅時候話條女似三年無做過愛咁,我都唔覺囉!無車牌,可能我唔夠果位ching靚仔啦,碰碰車都無呀!出哂水,我掂都掂唔到啦!做女上唔夠一陣就轉男上,都唔先佢有幾搶韁!揸佢對波摔佢粒lin,佢又話自己粒lin無感覺,聽到咁我都癈事再攪佢粒lin!坦白講整體上唔可以話跌錢,但我一定唔會返食!

引用:
原帖由 fooltiger 於 2020-12-4 01:26 發表 查看引用來源
我就試過跟呢度一位ching搵食,佢介紹太X指壓可樂,同佢所講有出入,先講樣,佢話似黃敏奕,我就完全唔覺邊忽似,服務方面,指壓例牌嘢一定做到足,但佢講到女女有幾淫,有車牌,出哂水,做女上嘅時候話條女似三年無做過愛咁,我都唔覺囉!無 ...
大家不要爭拗扶黑,你上11仔或者winnering去看看人地報告怎寫,單憑你一句話試過可樂就信?玩指壓車牌不嬲自己去考,人有我冇或者人冇我有也不出奇,什麼女似那個電視明星,好個人,我感覺不似,你感到似,拗條腸咩?多的去其他地方玩下出post益下大家,好過糸垃圾堆自己打飛機啦⋯⋯

類似的報告看過幾次, 我通常會記住那位C-Hing名及標題物體, 一個都唔睇, 唔試...

引用:
原帖由 da_dom4000 於 2020-12-4 07:41 發表 查看引用來源
類似的報告看過幾次, 我通常會記住那位C-Hing名及標題物體, 一個都唔睇, 唔試...
無問題. 如果有好野, 麻煩師兄分享下.

引用:
原帖由 mr.cash 於 2020-12-1 17:45 發表 查看引用來源
各位Ching 留意,  最近好多冩手廣告,  免比騙.
一睇就知佢係寫手,重作啦

叫睇指壓赛後報告,  信佢一成, 双目失明.  大家心照.

前往最後回覆