用奶罩底底濕鸠千祈唔偷

收藏  |  訂閱
15  4.1k

用奶罩底底濕鸠千祈唔偷

疫情洶湧,響應特首留在家中唔好叫鸡,以前後生濕鸠方法,買的五文奶罩, 底底 著住 來濕 ,或者对住奶罩來打 ,对住底底來打 ,都好能刺激
奶罩底底買,千祈唔好偷 ,唔係受靶被迫屌人屎忽,幫人濕鸠, 當然實比人屌屎忽同口及條脷

唔夠味去殘厕執
好能好味

附件

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-12-2 07:55 發表 查看引用來源

疫情洶湧,響應特首留在家中唔好叫鸡,以前後生濕鸠方法,買的五文奶罩, 底底https://forum.cdn141.com/data/attachment/forum/202 ...

7仔,你咁清楚,呢幅圖入面既主角一定係你o黎。

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-12-2 09:13 發表 查看引用來源

7仔,你咁清楚,呢幅圖入面既主角一定係你o黎。
你再放條鸠同你契老母相性器官唔打格圖中主角等緊你做

回覆 3# 西九理性的羊羊 的帖子

警察叔叔係都拉你條專偷女人內衣既濕鳩跛閪先。

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-12-2 18:27 發表 查看引用來源
警察叔叔係都拉你條專偷女人內衣既濕鳩跛閪先。
偷.幾文特大奶罩. 两文條T底.加M巾好能好味過原味

回覆 5# 西九理性的羊羊 的帖子

幾蚊個都要偷,正跛閪。

我而家明白樓主点解成日被人屌

就係因為博屌,不過都想講句,正所謂冤冤相布可時了,所以我咁耐都未出過聲屌。

回覆 8# qwertyuiop2016 的帖子

跛閪先可以互屌,唔係個個都可以。

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-12-4 00:31 發表 查看引用來源
跛閪先可以互屌,唔係個個都可以。
终於自認跛閪閪.好能驚.告我歧視、屌多两能先老作跛猫閪快的用姨妈巾濕鸠

前往最後回覆