疫情.警巡百元龍蝦屌姥姥

收藏  |  訂閱
7  2.2k

疫情.警巡百元龍蝦屌姥姥

我依家66,用埋财顧退反維秘的情趣內衣都唔会起到頭,咪用而家好能贵3個幾一片level 3,去咸記全程唔除罩,啜蓮,濑閪,出嘢揽住,交頸嘶磨試忍十四天。
去咸記,見到有架警車泊在得如生果檔旁,在街中難得見件三粒巡,生果檔個边大飛鸡一隻冇,而日本城個的打躉鸡都避左永東上車位,
就係咸記公園对面同的妓評家对龍蝦位附近成十件,昅下原未只屌過四件,埋去問两件算幾後生都叫两佰,龍蝦位上面的房間幾間,外面一個踎厕共用,一張三呎床,敞門,床边屌隻閪都唔擺得同U N得咁開,两百唔屌
再過得如見警車仍在,尚見有女警官,百佳,返咸記公园对面 續同妓評家评頭品足,大白鲨对波最堅,玫瑰閪龍蝦位最耐等,時有大妈過来嬲屌,有件高大減到一百嬲,真嬲刮唔值錢,其他玩過話一百0K,咁就我就跟上,而玫瑰閪同客又跟上同入一層炮房,頭房有人,我地入中間房,玫瑰閪入尾房,入房一百文敬姥扶貧,褲只褪低,解開恤衫鈕,大妈叫卧床边除絲袜褲,底底玩老强式, 但見大妈從手袋取一物,穿我恤衫,直插腋窩,原來探熱針,哗,咁安全,一時驚嚇,有机再試攞探熱針探隻鸡塊閪
講返屌閪,件大妈可能只细我不夠十年,入姥姥階段,但后褪下红色半截裙,絲袜褲,由我褪下她大妈底底,隻閪望落唔錯,囡劣能,半硬就笠膠,揸鸠对唔入,要姥幫引领先入到,屌住姥姥閪,摸住姥姥上身,再伸手入內摸文胸,再拉高上衣,望到粉红文胸,而文胸有厚垫幫姥姥做胸,姥姥收起厚塾拉高文胸露36A波及两粒好白生仔蓮,唔係疫情話明大家唔除口罩一定要啜下好白的蓮頭,A波冇手感,咁拉返好文胸揸住文胸屌,屌左一陣條鸠軟甩,姥姥幫十八摸,我揸鸠閪口磨又必入到,屌多一陣,又軟甩,不過今次鸠笠頭有赖左的米青,算出左,姥姥幫除套,用濕巾抹完能,但始終飲左预中出啤酒,要出房厕疴大尿,但共用厕見應頭房件囡只拉半摺门踎厕疴尿洗閪 ,睇能晒,依一百抵,睇左两隻閪,條囡洗完返頭房,自己疴大尿,原來摺门壞,拉唔到,自己開门落楼,又見对门单位落楼,又有上楼,落返去,買罐啤,同妓評家吹下上房点屌,見到幾件正義朋友巡緊,鸡飛妓評走,自已必左米青,不日再到咸記

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-12-2 10:46 發表 查看引用來源

我依家66,用埋财顧退反維秘的情趣內衣都唔会起到頭,咪用而家好能贵3個幾一片level 3,https://forum.cdn141.com/data/attach ...

你同b仔個親生老母,即係呢條女,今日幫襯o左未??

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-12-2 18:34 發表 查看引用來源

又擺你契老母露閪相.鍾意受靶俾人屌

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-12-2 18:34 發表 查看引用來源

快的擺埋乌鼠莱花能上網

回覆 4# 西九理性的羊羊 的帖子

快的自首,成日偷女人內衣。

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-12-4 09:06 發表 查看引用來源
錢唔係多廿元都有夠買两個奶罩三條底送俾你唔好偷.你的跛嘅受靶会叫你每日公開打次飛机

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-12-4 09:06 發表 查看引用來源
錢唔係多廿元都有夠買两個奶罩三條底送俾你唔好偷.你的跛嘅受靶会叫你每日公開打次飛机

回覆 7# 西九理性的羊羊 的帖子

我買夠40蚊送比你條大跛閪濕鳩。

前往最後回覆