抓龍筋試過冇 ?

收藏  |  訂閱
23  7.2k

抓龍筋試過冇 ?

未試過, 聽講係揸親袋嚟按摩(包括兩粒親子), 各位師亨有冇試過定已經按過.....可以睇片....

https://www.youtube.com/watch?v=zeJZX_O0r0g&feature=youtu.be

其實按完有咩功效    ?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-12-3 15:48 發表 查看引用來源
未試過, 聽講係揸親袋嚟按摩(包括兩粒親子), 各位師亨有冇試過定已經按過.....可以睇片....

https://www.youtube.com/watch?v=zeJZX_O0r0g&feature=youtu.be
揸春袋好痛,個師傅大力得滯揸爆兩粒春子 ,咁就大鑊喇

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-12-3 17:45 發表 查看引用來源
其實按完有咩功效    ?
純綽頭野! 如果夜晚約左囡囡扑野, 中午想過下引但吾射精, 我就會做"前列腺保健".

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-12-4 09:30 發表 查看引用來源

揸春袋好痛,個師傅大力得滯揸爆兩粒春子 ,咁就大鑊喇
揸親袋風險甚高, 就算係老虎都會有錯手...

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-12-5 07:56 發表 查看引用來源

揸親袋風險甚高, 就算係老虎都會有錯手...
咁你就要叫老虎輕手啲, 如果唔係就會敗興而回。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-12-7 13:19 發表 查看引用來源

水圍相熟GC, 只會用兩隻母指, 按壓我匯陰部位, 再用手掌, 輕按我個春袋&兩粒波子. 一定吾掂我碌鳩, 怕攪到射精.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-12-7 13:19 發表 查看引用來源

查實好少出手, 齋口多啲..

回覆 7# hkg369 的帖子

可唔可以pm資料?謝謝

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-7 13:27 發表 查看引用來源
水圍相熟GC, 只會用兩隻母指, 按壓我匯陰部位, 再用手掌, 輕按我個春袋&兩粒波子. 一定吾掂我碌鳩, 怕攪到射精.
我識嗰個會輕手,一路抓一路出前列出列腺液

前往最後回覆