上一頁下一頁
發新話題

對面成日唔著衫

收藏  |  訂閱
67  13.6k

首先 :  .....

師兄你影張相嚟俾各位過目先....

有冇影到相先😂😂

其實唔係好奇怪之事
引用:
原帖由 smallfai1031 於 2020-12-5 06:16 發表 查看引用來源

所以我都係著條 底褲周屋行😂 不過我諗對面屋 冇人會睇 男掛😅

引用:
原帖由 [url=tel:344178344178]344178344178[/url] 於 2020-12-6 00:18 發表 查看引用來源
其實唔係好奇怪之事
咁又係🤣通常異性先會特別討論🤣

引用:
原帖由 顏上有轉機 於 2020-12-4 16:11 發表 查看引用來源
對面大廈有間屋,條女成日唔著衫企係open kitchen 整甜品,有無C兄有方法上去食甜品呢
我就冇你咁幸福成日有裸女睇,但係對面單位嗰個 C9 日日掛曬啲胸圍,底褲,絲襪,襪褲喺窗口度,搞到我成日心癢癢。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-12-7 13:14 發表 查看引用來源

我就冇你咁幸福成日有裸女睇,但係對面單位嗰個 C9 日日掛曬啲胸圍,底褲,絲襪,襪褲喺窗口度,搞到我成日心癢癢。
平衡兄, 對面單位C9, 有無掛佢個女(十幾碎, 發育中)的少女胸圍&底褲出黎?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-12-7 13:14 發表 查看引用來源

聞一聞好醒神, 索一索舒筋活絡...  YEAH!

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-12-8 09:58 發表 查看引用來源

聞一聞好醒神, 索一索舒筋活絡...  YEAH!
如果d胸圍底褲, 系C9個女嘅, 中學生, 仲正呀.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-7 13:21 發表 查看引用來源
平衡兄, 對面單位C9, 有無掛佢個女(十幾碎, 發育中)的少女胸圍&底褲出黎?
見唔到妹妹仔個 d ,連男裝嘅底褲都冇, 日日淨係見到 C9  d  bra 同 底褲。

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-8 13:01 發表 查看引用來源
如果d胸圍底褲, 系C9個女嘅, 中學生, 仲正呀.
激活咗師兄你嘅獸性.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆