上一頁下一頁
發新話題

對面成日唔著衫

收藏  |  訂閱
67  13.6k

我都試過
引用:
原帖由 cal2048 於 2021-1-7 17:48 發表 查看引用來源

喜歡用望遠鏡偷昅,仲可以DIY

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-1-4 13:19 發表 查看引用來源
好事! 晨勃時, 條鳩吾會比底褲阻住, 有幾高, 扯幾高.
正確,冇嘢咗隔扯都扯得舒服啲。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-1-8 16:12 發表 查看引用來源

正確,冇嘢咗隔扯都扯得舒服啲。
即係乜都冇裸睡 ? 家陣凍到十度樓下會唔會有師兄師姐會剝光瞓 ??

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-1-10 10:36 發表 查看引用來源

即係乜都冇裸睡 ? 家陣凍到十度樓下會唔會有師兄師姐會剝光瞓 ??
如果開住個暖爐瞓應該可以。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-1-10 10:52 發表 查看引用來源

如果開住個暖爐瞓應該可以。
近兩日沖完涼小兄弟變咗做叔叔 (縮上縮), 俾埋老虎隻寒冰手一掂, 失咗蹤, 但又唔慣用暖爐 (因為冇買).

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-1-10 10:59 發表 查看引用來源

近兩日沖完涼小兄弟變咗做叔叔 (縮上縮), 俾埋老虎隻寒冰手一掂, 失咗蹤, 但又唔慣用暖爐 (因為冇買).
依兩日我都擎天一柱,老婆隻手凍,當咗佢係暖包

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-1-10 10:36 發表 查看引用來源

用電毯, 好溫暖. 條鳩依然有晨勃.

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-1-10 11:12 發表 查看引用來源
依兩日我都擎天一柱,老婆隻手凍,當咗佢係暖包
你哋後生仔點同, 血氣方剛我呢啲老嘢冇得孖你哋比...

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-1-11 13:27 發表 查看引用來源
用電毯, 好溫暖. 條鳩依然有晨勃.
師兄狀態長期勇猛, 要幾多有幾多...

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-1-11 13:47 發表 查看引用來源

師兄狀態長期勇猛, 要幾多有幾多...
好慘呀! 前日下午, 室溫約12度, 無開暖氣. 同囡囡扑野, 條鳩比平時難硬. 含能乃袋後先叫做可以插入閪窿, 鋤3分鐘就射精. 天氣凍, 屌閪吾好玩.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆