對面成日唔著衫

收藏  |  訂閱
18  13.7k

引用:
原帖由 loverandlover 於 2021-1-3 00:28 發表 查看引用來源
我連底底都冇著,只係著件睡衣,好舒服。
好事! 晨勃時, 條鳩吾會比底褲阻住, 有幾高, 扯幾高.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-1-10 10:36 發表 查看引用來源

即係乜都冇裸睡 ? 家陣凍到十度樓下會唔會有師兄師姐會剝光瞓 ??
用電毯, 好溫暖. 條鳩依然有晨勃.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-1-11 13:47 發表 查看引用來源

師兄狀態長期勇猛, 要幾多有幾多...
好慘呀! 前日下午, 室溫約12度, 無開暖氣. 同囡囡扑野, 條鳩比平時難硬. 含能乃袋後先叫做可以插入閪窿, 鋤3分鐘就射精. 天氣凍, 屌閪吾好玩.

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2021-1-12 00:30 發表 查看引用來源
點解會冇暖爐????
Staycation. 訂了Holiday Inn Express, 無暖氣提供, 仲要系21/F, 真系凍到鳩縮.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-1-12 13:06 發表 查看引用來源

師兄有冇將條嘢拍埋塊玻璃窗凍佢一陣, 跟住隊埋囡囡咀邊....「喂! 食雪條喇喂.....!」
艾兄, 囡囡見我鳩縮, 已經好識做. 手口并用, 又擔又抬, 最後先至插到條鳩入佢閪窿. 真失禮!

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-1-12 13:18 發表 查看引用來源

太凍係大忌, 浸住溫泉又唔同, 出兩次都 ok ! 但都係寧願天熱浸泳池玩正啲...
試過系馬交悅榕莊, 房內有日式浸浴缸. 同囡囡浸住暖水, 系水中屌閪. 好正!

艾兄, 你令我想起昔日莞式沖涼, 水晶房, 圓床, 屌閪按摩椅, 空中飛人....

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-1-14 14:33 發表 查看引用來源

師兄簡直可以媲美少林弟子, 打足三十六房下山去, 不過師兄打嘅全都係乳房.... 仲要用自己唯一武器...top 根...
艾兄, 明天周未, 你打算去邊度玩女呢?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-1-18 07:00 發表 查看引用來源

窮 L 有邊度可以去, 空阿窿.  
Home alone. 獨處, 都可以好享受.

前往最後回覆