凍龄的誘惑

收藏  |  訂閱
39  27.7k

R君忍受唔到,在洞穴最入射向我燃燒的字宫,兩個人身體及靈魂一切升到高潮體驗,R君在最深洞穴向我字宫射左好耐,直至最後一滴,元全被我字宮蒸發晒所有D精精,當R君抽出來時,被我收陰機夾著,防忽求饒地放佢出來,R君最後抽左出來,我赤裸裸睡在R君傍,等候機會再事奉主人。

午安,多謝師姐分享
精彩,期待更新

妳有無R君舔乾淨條嘢啲精液
引用:
原帖由 osama09 於 2020-12-7 12:11 發表 查看引用來源
R君忍受唔到,在洞穴最入射向我燃燒的字宫,兩個人身體及靈魂一切升到高潮體驗,R君在最深洞穴向我字宫射左好耐,直至最後一滴,元全被我字宮蒸發晒所有D精精,當R君抽出來時,被我收陰機夾著,防忽求饒地放佢出來,R君最後抽左出來,我 ...

引用:
原帖由 quizquizquiz 於 2020-12-7 12:31 發表 查看引用來源
午安,多謝師姐分享
精彩,期待更新
果位絲打嘅收陰機吸力好強大呢。。。笑

引用:
原帖由 osama09 於 2020-12-7 12:11 發表 查看引用來源
R君忍受唔到,在洞穴最入射向我燃燒的字宫,兩個人身體及靈魂一切升到高潮體驗,R君在最深洞穴向我字宫射左好耐,直至最後一滴,元全被我字宮蒸發晒所有D精精,當R君抽出來時,被我收陰機夾著,防忽求饒地放佢出來,R君最後抽左出來,我 ...
絲打,你部收陰機功能好勁。。。笑

寫得好好 希望樓主快點更新

引用:
原帖由 osama09 於 2020-12-5 12:44 發表 查看引用來源
之前在這裹分享師奶秘密之後,過左一段時間,情人已經不在身邊。又發生左D事,經歷過一D靈異故事之後,過左一段平静日字,我也分享下自己凍齡的秘密。
其實現今科技先進,加上自己保養得好,已經收左月經,自從老公時常不在身,人都要 ...
見到你頭像幅美腿相,係男人都頂唔順啦😍

多謝師姐分享,樓主快點更新

回覆 5# osama09 的帖子

愛上他?
性有愛會更加享受那種感覺!

引用:
原帖由 osama09 於 2020-12-5 12:44 發表 查看引用來源
之前在這裹分享師奶秘密之後,過左一段時間,情人已經不在身邊。又發生左D事,經歷過一D靈異故事之後,過左一段平静日字,我也分享下自己凍齡的秘密。
其實現今科技先進,加上自己保養得好,已經收左月經,自從老公時常不在身,人都要 ...
停左經但你身材都好好喎

前往最後回覆