D女人話唔用套中出先刺激😅

收藏  |  訂閱
36  8.6k

引用:
原帖由 tonywong3932 於 2020-12-8 13:25 發表 查看引用來源
我老婆五十一二歲已經收咗經所以佢夠膽出外偷食同我老友上咗床,佢都係畀我老友中出。我老友時候同我講中出我老婆好爽。
50+女人就算收經都可能仲會閪痕,见唔少呢d女人同條佬爆房屌😅

引用:
原帖由 tonywong3932 於 2020-12-8 13:25 發表 查看引用來源
我老婆五十一二歲已經收咗經所以佢夠膽出外偷食同我老友上咗床,佢都係畀我老友中出。我老友時候同我講中出我老婆好爽。
Ching , 可以接受到老婆出去偷食已經唔簡單 ,偷食對象重要係你老友,再加上你老友同你講中出你老婆, 你胸襟真係括大。

回覆 22# 平衡生活 的帖子

50幾收左經可以放胆玩,我老友年纪差吾多冇代溝。都玩左有7,8個月

師兄同你老友
有無諗過同老婆玩3P
MMF
俾老婆嘆下
引用:

偷食人妻
人妻其實唔想用套
又過用套會敏感又話唔舒服
仲自己走去打針避孕
之後次次要中出
引用:
原帖由 344178344178 於 2020-12-8 00:14 發表 查看引用來源
中出係互相都享受,帶套唔係為怕大肚,
係怕性病

引用:
原帖由 tonywong3932 於 2020-12-9 01:21 發表 查看引用來源
50幾收左經可以放胆玩,我老友年纪差吾多冇代溝。都玩左有7,8個月
有無試過同你老友一齊上你老婆玩3p?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-12-10 11:46 發表 查看引用來源

有無試過同你老友一齊上你老婆玩3p?
當年"冬管", 同滾友帶一條女番房, 玩MMF. 到而家仲攞番出黎講.

回覆 27# hkg369 的帖子

我老婆仲未接受到3p,

如果3P親眼睇到老婆被老友中出完
再拔劍
睇到啲精流出黎
堅爽
引用:
原帖由 tonywong3932 於 2020-12-10 12:31 發表 查看引用來源
我老婆仲未接受到3p,

引用:
原帖由 tonywong3932 於 2020-12-10 12:31 發表 查看引用來源
我老婆仲未接受到3p,
既然同得你老友上床加埋老公一齊玩,佢應該遲早可以接受到,你應該試下甜言蜜語氹下佢應該指日可待。

前往最後回覆