泰骨吹水區

收藏  |  訂閱
36  13.9k

九記死佐1半,冇新血冇奇遇,剩返2-3件舊太西仲係到,不過去佐長樓梯豉油度,深水埗剩係去過大南街母女正泰,好似呢個月先係泰國返嚟,要坐14日

引用:
原帖由 newbc 於 2020-12-7 21:41 發表 查看引用來源
好肥果位?
肥婆應該係大南街樓上店嗰個,正骨店來的。

引用:
原帖由 bigbig69 於 2020-12-7 22:38 發表 查看引用來源

肥婆應該係大南街樓上店嗰個,正骨店來的。
大家講緊同1個鼓油?成60幾喎,不過正骨係掂

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-12-7 22:42 發表 查看引用來源
大家講緊同1個鼓油?成60幾喎,不過正骨係掂
係呀,不過佢宜家好似好少自己按,叫d伙記做,但我識佢好耐算熟客佢一般都會親自幫我按。

回覆 11# lwan3388 的帖子

舊太西仲有?事油走了,有新事油?gc掂唔掂?好耐無去

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2020-12-8 10:31 發表 查看引用來源
舊太西仲有?事油走了,有新事油?gc掂唔掂?好耐無去
舊太西鼓油同長樓梯鼓油,係兩姐妹,部分GC去佐長樓梯集團,不過營運都死佐1半,等春天來!

引用:
原帖由 newbc 於 2020-12-7 16:10 發表 查看引用來源
骨齡都有十年以上,都係覺得泰骨最岩自己,同好者入嚟吹下水!灣記光豬場,少咸又正骨係幾好,可惜我住大西北,唔係成日去

九記之前成日去,太西都係舊香討八返嚟,曾經係主場,但可惜中左蛇之後無開過!

深記樓上骨十年前成日去,估唔到 ...
灣記光豬場,少咸又正骨係幾好,請問是那一間?

引用:
原帖由 newbc 於 2020-12-7 21:37 發表 查看引用來源
泰式足鐘又認真揼,中伏機會細
明白. 又學到野.

回覆 1# newbc 的帖子

疫症前爛方華下頂樓有兩間長期有旅遊泰女、又年輕

引用:
原帖由 cola1915 於 2020-12-8 13:06 發表 查看引用來源

灣記光豬場,少咸又正骨係幾好,請問是那一間?
老牌咖啡店對面,1至3樓都有,年紀前就有既,而家邪邪多!

前往最後回覆