泰骨吹水區

收藏  |  訂閱
36  13.9k

引用:
原帖由 estateman 於 2020-12-8 17:41 發表 查看引用來源
疫症前爛方華下頂樓有兩間長期有旅遊泰女、又年輕
唔怪之得ada唔同左樣啦!上次約好去到打開門見唔同樣即走!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-12-9 00:34 發表 查看引用來源
老牌咖啡店對面,1至3樓都有,年紀前就有既,而家邪邪多!
呢間記得係炳文兄介紹,豉油婆好惡,個鼻聞到米青味,所以守得幾好,不過好耐無去過,變左邪場?

引用:
原帖由 newbc 於 2020-12-9 08:33 發表 查看引用來源
呢間記得係炳文兄介紹,豉油婆好惡,個鼻聞到米青味,所以守得幾好,不過好耐無去過,變左邪場?
1樓冇去過,去佐水電兄介紹既泰泰係2樓,純邪邪1個鈡ko你

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-12-9 10:14 發表 查看引用來源
1樓冇去過,去佐水電兄介紹既泰泰係2樓,純邪邪1個鈡ko你
間野好貴,3樓少咸正骨都唔差!

引用:
原帖由 newbc 於 2020-12-9 13:36 發表 查看引用來源
間野好貴,3樓少咸正骨都唔差!
今日要熄燈. 會吾關門只做熟客?

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-10 12:35 發表 查看引用來源
今日要熄燈. 會吾關門只做熟客?
前日終於試埋圓週街hello kitty,泰骨之中第一次中伏,一落手就知佢唔識揼,一時摸下腳,一時又摸下腰,一時又摸返腳,全無章法,費事浪費時間,叫佢起埋機,點知佢話只可以床尾機,最多俾睇下波仔,格左幾次手先摸到波仔,骨運差算數,提早走無下次!

引用:
原帖由 newbc 於 2020-12-10 17:36 發表 查看引用來源
前日終於試埋圓週街hello kitty,泰骨之中第一次中伏,一落手就知佢唔識揼,一時摸下腳,一時又摸下腰,一時又摸返腳,全無章法,費事浪費時間,叫佢起埋機,點知佢話只可以床尾機,最多俾睇下波仔,格左幾次手先摸到波仔,骨運差算數,提早走 ...
師兄,係咪12號2樓1室? 睇廣告主力開大,同埋似係中超喎。

引用:
原帖由 newbc 於 2020-12-10 17:36 發表 查看引用來源
前日終於試埋圓週街hello kitty,泰骨之中第一次中伏,一落手就知佢唔識揼,一時摸下腳,一時又摸下腰,一時又摸返腳,全無章法,費事浪費時間,叫佢起埋機,點知佢話只可以床尾機,最多俾睇下波仔,格左幾次手先摸到波仔,骨運差算數,提早走 ...
多謝包膠. 幾平都吾去啦

引用:
原帖由 estateman 於 2020-12-8 17:41 發表 查看引用來源
疫症前爛方華下頂樓有兩間長期有旅遊泰女、又年輕
果陣上6台成日見到有廣告想試下,等下等下就爆左疫症😢btw 爛下係咪要密碼先入到

而家得番d泰婆婆,好鬼慘

前往最後回覆