2019年的女人

收藏  |  訂閱
26  10.2k

一個動盪的時代,湊巧的動盪二人...
已經不只是單純的情色文學...
令人百感交集..

日羅混血?
咁真係一個大八卦囉,
仲以為佢淨係94年喺美國結婚添,
秘密喺日本產女?

引用:
原帖由 花郎 於 2020-12-14 14:40 發表 查看引用來源
無非一班無腦被利用的炮灰被包裝成悲壯義士送頭而已.不用太矯情.
歷史上的革命一是武力抗爭,死十幾廿萬人是等閒.過百萬都不為奇.一是以行動道理來感化人民,最終得到絕對民意支持而得到勝利.無第三條途徑.動不動破壤 ...
絕對同意,雖然樓主寫得好好,但切不可美化暴力!

引用:
原帖由 bentayga 於 2020-12-16 12:11 發表 查看引用來源

絕對同意,雖然樓主寫得好好,但切不可美化暴力!
絕對贊同👍👍

引用:
原帖由 josefkafka 於 2020-12-13 20:36 發表 查看引用來源
街燈下看到這兩個人是一男一女,他們看來只有十四五歲。男孩子想了想,把女孩子向我們車上推,女孩子流著淚拼命的搖頭,我旁邊的她心急起來拉男孩子的手說「get in the car!」他看女孩子不肯上車,對我們點點頭,便牽著女孩子的 ...
師兄既文筆,真係好精彩,我好耐好耐無見可以寫得咁吸引的了。

回覆 1# 花郎 的帖子

I don't think so

引用:
原帖由 tml0398 於 2020-12-16 17:30 發表 查看引用來源
I don't think so
係,我明.wifi打機冷氣外賣生於亂世啊嘛.堅持你所堅持既,我尊重所有人既選擇.各人因果都係自己負責.三五七年後現實自然會淘汰跟唔上時代步伐既人.如果到時被淘汰係我,你唔使可憐我.路係自己揀.相反,都一樣.

回覆 3# josefkafka 的帖子

THANKS FOR SHARING

引用:
原帖由 花郎 於 2020-12-14 14:40 發表 查看引用來源
無非一班無腦被利用的炮灰被包裝成悲壯義士送頭而已.不用太矯情.
歷史上的革命一是武力抗爭,死十幾廿萬人是等閒.過百萬都不為奇.一是以行動道理來感化人民,最終得到絕對民意支持而得到勝利.無第三條途徑.動不動破壤 ...
收皮啦,扮乜野自己好有腦,大陸哩。字又錯,用殘體字啦

前往最後回覆