上一頁下一頁
發新話題

kitty小小更新,加小小舊事。

收藏  |  訂閱
63  25.9k

BB一定巧幸福

師姐原來胸前偉大,一張相就起機喇

想搵番你以前的故事都搵唔到,188個搜尋好弱

恭喜人妻KITTY,終於比人中出攪大左了,真係開心,祝生產順利
引用:
原帖由 akitty 於 2020-12-14 00:26 發表 查看引用來源
hi,又係我呀~都係個句啦,鐘意睇就留底睇,吾鐘意當路過就得。
我其實吾係經常上來,真係好偶然又得閒先上來睇下。
我都知有啲師兄會關心我,亦想我繼續有野更新,
不過我已經收心養性左好耐,真係無啲咩好野可以比大家J我啦~所以多 ...

以前好似無咁大波架,而家咁大對既

大肚恭喜
遲啲可以升cup

哈哈,多謝甘多位師兄祝福,我一定會做個大波人妻,靚靚媽咪既🤪🤪
而家要老公忍手10個月嚕,無得搞搞震嚕。哈哈
鬼叫佢一時失手,造成大錯?大喜。。😁😁

引用:
原帖由 tremulous 於 2020-12-14 12:37 發表 查看引用來源
師姐原來胸前偉大,一張相就起機喇

想搵番你以前的故事都搵唔到,188個搜尋好弱
哈哈,加油,搵多搵就搵到嫁啦~
雖然我自己㩒我的話題入面就出曬我以前啲post出來😆

引用:
原帖由 akitty 於 2020-12-14 00:50 發表 查看引用來源
今次係早排既事來既。有一朝,我早上起身沖緊涼準備返工前。
老公訓醒都入左來廁所梳洗,
然後都走左入來話要一齊沖埋一份。
但佢邊係想沖涼呀,入來想搞搞震之嘛,
係度摸身摸腳,棒棒一大早就已經硬曬甘係人地背脊patpat位磨 ...
祝師妹幸福快樂

唔使等10個月先做,穩定咗之後都可以有性行為架,唔好餓親個老公吖。
引用:
原帖由 akitty 於 2020-12-14 17:25 發表 查看引用來源
哈哈,多謝甘多位師兄祝福,我一定會做個大波人妻,靚靚媽咪既🤪🤪
而家要老公忍手10個月嚕,無得搞搞震嚕。哈哈
鬼叫佢一時失手,造成大錯?大喜。。😁😁 ...

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-12-14 18:13 發表 查看引用來源
唔使等10個月先做,穩定咗之後都可以有性行為架,唔好餓親個老公吖。

要餓下儲下彈藥,先至可以一次過餵返飽我嫁嘛😝😝😝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆