上一頁下一頁
發新話題

kitty小小更新,加小小舊事。

收藏  |  訂閱
63  25.9k

個樣巧似煩緊便秘咁...

哥仔你又唔好咁破壞晒啲氣氛啦,只是少女心事,斯人獨憔悴啫!
引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-12-16 08:57 發表 查看引用來源

個樣巧似煩緊便秘咁...

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-12-16 09:52 發表 查看引用來源
哥仔你又唔好咁破壞晒啲氣氛啦,只是少女心事,斯人獨憔悴啫!

各師兄唔好見怪, 少女心事獨憔悴可大可小, 反而便秘問題單一仲易搞.  

Kitty的文真係好好J
我喜歡看terry 及BB的場景,睇一次硬一次

Kitty 真係好好人,放埋link 出來。
好鐘意睇你的Post, 有親歷其境的感覺

🥰你地鐘意睇就好。間吾中J下就好,吾好J太多沉迷左落來我度。
因住一直打得太多機,射吾出交吾到功課比人呀~
天氣涼左好多。但個人好易攰無乜胃口甘樣

引用:
原帖由 akitty 於 2020-12-14 00:26 發表 查看引用來源
hi,又係我呀~都係個句啦,鐘意睇就留底睇,吾鐘意當路過就得。
我其實吾係經常上來,真係好偶然又得閒先上來睇下。
我都知有啲師兄會關心我,亦想我繼續有野更新,
不過我已經收心養性左好耐,真係無啲咩好野可以比大家J我啦~所以多 ...
公喜哂kitty成為新晉人妻同埋遲D會升級做埋媽咪
如果唔係有師兄話我知你近況我都唔會再上黎lu

引用:
原帖由 miyeebb 於 2020-12-16 21:23 發表 查看引用來源
做咩唔再上來呀

引用:
原帖由 miyeebb 於 2020-12-16 21:23 發表 查看引用來源
無呀~我都真係好耐吾耐先上來睇下嫁乍。
岩岩呢幾日上來,報下喜順便睇下留下言嫁乍。。

而家呢排準備緊賣樓同搵新樓盤睇。。
希望可以呢半年內就搞得掂啦~甘就可以2家人一齊住埋一齊。
遲啲有可以多個B陪下大哥個b。做哥哥🤗

引用:
原帖由 akitty 於 2020-12-16 23:00 發表 查看引用來源

無呀~我都真係好耐吾耐先上來睇下嫁乍。
岩岩呢幾日上來,報下喜順便睇下留下言嫁乍。。

而家呢排準備緊賣樓同搵新樓盤睇。。
希望可以呢半年內就搞得掂啦~甘就可以2家人一齊住埋一齊。
遲啲有可以多個B陪下大哥個b。 ...
我有fd放緊村屋,同埋都識1-2個經紀,如果要幫手可以開聲
有差唔多年紀既小朋友一齊生活,對發展好有幫助
希望你一切順利la

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆