kitty小小更新,加小小舊事。

收藏  |  訂閱
10  25.9k

我都好想俾妳啜乾淨,妳張揸波波相正到痺,身材好好,睇到扯晒旗。
引用:
原帖由 akitty 於 2020-12-14 00:50 發表 查看引用來源
今次係早排既事來既。有一朝,我早上起身沖緊涼準備返工前。
老公訓醒都入左來廁所梳洗,
然後都走左入來話要一齊沖埋一份。
但佢邊係想沖涼呀,入來想搞搞震之嘛,
係度摸身摸腳,棒棒一大早就已經硬曬甘係人地背脊patpat位磨 ...

唔使等10個月先做,穩定咗之後都可以有性行為架,唔好餓親個老公吖。
引用:
原帖由 akitty 於 2020-12-14 17:25 發表 查看引用來源
哈哈,多謝甘多位師兄祝福,我一定會做個大波人妻,靚靚媽咪既🤪🤪
而家要老公忍手10個月嚕,無得搞搞震嚕。哈哈
鬼叫佢一時失手,造成大錯?大喜。。😁😁 ...

10個月太耐,驚佢出去偷食啊。
妳定時都要榨乾佢先得
引用:
原帖由 akitty 於 2020-12-14 18:25 發表 查看引用來源

要餓下儲下彈藥,先至可以一次過餵返飽我嫁嘛😝😝😝

妳生完肯偷食就正啦,有奶奶飲。
引用:
原帖由 akitty 於 2020-12-14 22:03 發表 查看引用來源

可以去邊度偷食呀~😜
佢識我都識嫁😁

女人生完先有奶,咁梗係點都要試下啦,到時梗係要啜妳啲奶,妳個波咁大都應該多奶水,要俾人啜多啲先會再多啲奶俾BB飲。
引用:
原帖由 akitty 於 2020-12-15 09:09 發表 查看引用來源

個個男人都想飲???我老公又係甘同我講,話要啜埋一份爭奶飲,但到時係咪真係會飲嫁

有些孕婦擔心性行為會危及胎兒,以為性交會導致流產。其實,胎兒得到子宮、胎膜和羊水的保護,可免受撞擊,只要不是太激烈的動作,性交是不會傷害胎兒的;不過,若孕婦身體出現異常症狀,例如習慣性流產或早產、胎盤前置等情況,就有需要避免性交。
值得留意的是:懷孕首三個月,胎兒尚很細小,最好避免過份劇烈的動作;而懷孕最後三個月,子宮日益擴大,壓迫到其他器官,可能造成腹部不適,孕婦腰背也容易感覺酸痛。因此,這兩個階段不太適宜作陰道性交,可轉用親吻、擁抱及愛撫性器官等親密接觸來代替。至於懷孕中期,則是孕婦最舒適、輕鬆的時間,只要使用適當的姿勢,便可與伴侶性交。
在懷孕期性交,雙方的動作要盡量溫柔,並要選用適合懷孕期的性交體位,例如側身、後入等姿勢,以不壓迫脹大的乳房和腹部為原則,所以丈夫要避免俯伏在妻子身上,而陰莖亦不宜插入太深。伴侶二人不妨視懷孕期的性生活為嘗試不同性交方式、享受多樣化性交姿勢的一個階段。
懷孕期間的性生活與平常一樣,應該以「愛」為基礎,兩人坦誠溝通,尊重彼此感受。懷孕中的女性容易感到疲倦或不適,在這期間丈夫應多呵護和體諒妻子;同樣,丈夫也可能因為妻子懷孕而感到壓力或不知所措,妻子切勿忽略丈夫的感受。最重要是共同面對性問題,彼此坦誠地訴說對性的感受、期望和需要。
引用:
原帖由 akitty 於 2020-12-15 09:08 發表 查看引用來源

等等。。。意思係我而家至少要懷孕3個幾月之後就可以輕輕甘搞下既意思,然後就生完休養3個月之後先可以再搞既意思係咪??

我一心諗住封窿到我生完之後既添🤪🤪🤪 ...

產後何時才可以恢復性生活?

分娩後,身體各器官需要一段時間才可回復到懷孕前的狀態,這段時間稱為產褥期,一般需時6周。
經過產褥期後,惡露乾淨,子宮大小復原,子宮內膜逐漸修復,子宮頸口閉合,陰道粘膜回復正常,腹部傷口或會陰傷口癒合。此時,如果產婦身心感到舒適,就可恢復性生活。

唔敢當專家,不過乜嘢都鍾意了解下咁啫。
引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-12-15 10:56 發表 查看引用來源

超人,好專業,成個專家一樣。
係咪已經身為人父?

掃描是Kitty本人?為何依人神情像沉思
引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-12-15 22:51 發表 查看引用來源
Haha 老公應該諗:
哎呀 咁都中左 早知果次中出埋啦 射埋入去啦  蝕左喇
Btw 原來樓主icon出自當年個post師兄既手筆

前往最後回覆