老作B B电車gap,八十年代中

收藏  |  訂閱
7  2.0k

老作B B电車gap,八十年代中

80年代中,大陸未開放,我是90代初第一次去石龍玩,髮記全過夜,400元,先要俾一百元鸡頭
件电車老作回帖:
80年代中我上去個陣深圳同東莞已經大把髮廊,ktv有少量,香港仔坐洗頭艇去伶佇島都玩唔少,90年代玩髮廊過夜不嬲公價300全包,你比400加100比雞頭,一定係善長仁翁,中意比貼士。你跛閪全部老作,當時根本未出世,仲係火星濕緊鳩等投胎。

揸住一千人仔吊到損

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-12-18 09:21 發表 查看引用來源
80年代中我上去個陣深圳同東莞已經大把髮廊,ktv有少量,香港仔坐洗頭艇去伶佇島都玩唔少,90年代玩髮廊過夜不嬲公價300全包,你比400加100比雞頭,一定係善長仁翁,中意比貼士。你跛閪全部老作,當時根本未出世,仲係火星濕緊鳩等投 ...
原來你平時自己屌自己。。 你真係得意。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-12-18 09:21 發表 查看引用來源
80年代中我上去個陣深圳同東莞已經大把髮廊,ktv有少量,香港仔坐洗頭艇去伶佇島都玩唔少,90年代玩髮廊過夜不嬲公價300全包,你比400加100比雞頭,一定係善長仁翁,中意比貼士。你跛閪全部老作,當時根本未出世,仲係火星濕緊鳩等投 ...
吾明講緊邊個帖老作?點解電車男可以edit七叔的帖?

引用:
原帖由 fung234 於 2020-12-20 07:50 發表 查看引用來源

吾明講緊邊個帖老作?點解電車男可以edit七叔的帖?

個帖係湿鸠BB电車gap

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-12-20 08:17 發表 查看引用來源
個帖係湿鸠BB电車gap
羊話:
80年代中,大陸未開放,我是90代初第一次去石龍玩,髮記全過夜,400元,先要俾一百元鸡頭
件电車老作回帖:
80年代中我上去個陣深圳同東莞已經大把髮廊,ktv有少量,香港仔坐洗頭艇去伶佇島都玩唔少,90年代玩髮廊過夜不嬲公價300全包,你比400加100比雞頭,一定係善長仁翁,中意比貼士。你跛閪全部老作,當時根本未出世,仲係火星濕緊鳩等投胎。

回覆 1# 西九理性的羊羊 的帖子

最正梗糸去珠海出發個個超淫島啦哈哈take唒野又酒精之類無王管哈哈哈

引用:
件电車老作回帖:
80年代中我上去個陣深圳同東莞已經大把髮廊,ktv有少量,香港仔坐洗頭艇去伶佇島都玩唔少,90年代玩髮廊過夜不嬲公價300全包, ...
你啲老作未一樣咁撚多。
你話人老作。50步笑步。

好多時今日既你打倒昨日既你。

前往最後回覆