愛上了貞操帶

收藏  |  訂閱
30  40.1k

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-1-31 13:04 發表 查看引用來源

伯伯,你仲帶住鎖嗎?
損咗後到見現在唔洗鎖住。因工作,返工唔方便鎖,通常收工後 鎖返,瞓前開一開,洗一洗,因沖涼會忍唔到手。

原帖由 美白女孩 於 2021-2-1 10:48 發表 查看引用來源

仲有仲有:
束身帶可以連住一對手臂手套,有好多繩。
將雙手連手臂在背後束緊,個胸就弓起哂。
這時就勁想揸奶揸lin......
但係雙手被束到好緊好緊,郁唔到,摸唔到,拎唔到粒lin咁嘅感覺,真係好 high 好 high,碰下都high 到癲。
... [/quote]

係咪呢D款式

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-2-5 10:01 發表 查看引用來源
戴咗個幾月“激死老公”,勁想玩
想用捧捧撩下呀!40045369
係咪芝士條呢架?自己做?好像好好食。
比張激死老公相睇下,諗唔到係點樣。

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-2-10 14:55 發表 查看引用來源
今早,被放咗兩粒鐵蛋仔入去,繩頭扣咗係貞操帶個扣度。
搞到依家覺得下邊有啲野想跌想跌咁,成日要縮緊,縮到腳仔軟軟,真係嬲爆!
唔知要幾時至攞返出嚟。
😚😚 ...
呢個?有排玩喇 🥰🥰

而家唔用鎖,改用索帶。明日重要去拜年

回覆 63# 美白女孩 的帖子

咁咪好好玩囉,一坐下咪入到盡

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-2-13 12:05 發表 查看引用來源

入到盡?咁又冇,唔係好大支。
係個識得震嗰種。

去咗銅鑼灣一個商場餐廳,老公同朋友一齊。
我就坐係後面角落,被這只蟲蟲折磨咗成兩個鐘.....
晚上,只蟲蟲冇電至攞返出嚟。

唉!
只蟲蟲好似生咗係自己度,攞返出嚟好似小咗啲 ...
重有幾日又m come有無忍唔住呀?

回覆 67# 美白女孩 的帖子

著短既A字裙囉,再熱咪再著少D

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-2-24 17:44 發表 查看引用來源

係街度,比姊妹揭過裙,露出過條貞操帶。
都冇人會理嘅,望都冇望,嘥曬!
習慣咗。
不過條帶係金屬片,前面大塊,焗住㾗㾗咁....
帶個界波袋涉起條裙後面一定大把人睇到。

附件

M完未呀?呢幾個月應該唔會干喇?

前往最後回覆