上一頁下一頁
發新話題

愛上了貞操帶

收藏  |  訂閱
186  39.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-6 07:39 發表 查看引用來源

真乖
抵鍚
謝娘娘

娘娘明天開始 儘量手機不要離身吧
老公應該隨時會找妳 (他原本不讓我說的 妳記得裝也要裝作不知道啊!)
看來是有一份大禮送給妳 祝賀妳快要成婚
放心 他不是假公濟私的人 是真心對妳的欣賞和信賴
我偷偷提前跟妳說是給妳一個心理準備 妳又要忙碌了 但願不會影響妳好日子時的狀態

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-6 15:11 發表 查看引用來源

謝娘娘

娘娘明天開始 儘量手機不要離身吧
老公應該隨時會找妳 (他原本不讓我說的 妳記得裝也要裝作不知道啊!)
看來是有一份大禮送給妳 祝賀妳快要成婚
放心 他不是假公濟私的人 是真心對妳的欣賞和信賴
我 ...
真嘅?
呵呵今年花紅有著落啦 ✌️✌️
你真係好鬼體貼,娶著你太有福啦
放心本宮唔會出賣你嘅😘
快D過嚟俾本宮鍚一啖💋

引用:
原帖由 美白女孩 於 2020-12-26 10:34 發表 查看引用來源
小賤人答應戴半年貞操帶。
24日中午開始戴貞操帶,而家已經唔捨得除落嚟啦!
除咗就好似少咗啲野咁。
貞操帶已經生咗喺自己身上,成為身體一部分。
真心感謝發明貞操帶的人!
唔知會唔會繼續長戴落去?
🥰🥰🥰🥰🥰
過幾日,係“ ...

附件

引用:
原帖由 kkcat_hk 於 2021-7-1 06:51 發表 查看引用來源

戴住呢副嘢著住泳褲去游水就正哂, 游完晌更衣室坦蕩蕩仲正...

引用:
原帖由 美白女孩 於 2020-12-29 10:32 發表 查看引用來源

戴帶第七日,感覺都好方便。
開細咪就咁瀨出嚟囉,之後就做下清潔.......
哎呀!韓國濕紙巾好暢銷呀!
開大,咪求下貞操帶嘅主人囉。
🥰🥰🥰
好唔方便喎,突發係街肚痛咁點算😧😧😧

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-7-1 13:29 發表 查看引用來源

戴住帶已經超過半年,主人已將鎖匙交出。
不過,戴帶真係好有魔力.....
今早主人出門,我還是將鎖匙交到主人手中。
下午,我會去接主人,一齊 happy

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-7-1 13:29 發表 查看引用來源

未試過。
其實都唔諗咁多,如果真係仲好玩。
😚😚

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-1 07:15 發表 查看引用來源

戴住呢副嘢著住泳褲去游水就正哂, 游完晌更衣室坦蕩蕩仲正...
都好喎,但我唔識游水 🤣🤣去晒太陽就試過

引用:
原帖由 kkcat_hk 於 2021-7-6 06:55 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 kkcat_hk 於 2021-7-6 06:55 發表 查看引用來源
支持叔叔。
💪💪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆