上一頁下一頁
發新話題

愛上了貞操帶

收藏  |  訂閱
186  39.8k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-19 11:01 發表 查看引用來源

據可靠o既消息透露, 孕婦咩都唔駛玩已經可以周身酸痛...
蛇姐見識多。
我孭住個成十幾磅重嘅假肚,個肚仲大過個籃球。
🥰🥰
侍候主人,比主人調教,特別係扮狗仔,條腰墮住哂,郁都郁唔到,一啲都唔享受。
不過,玩下玩下咁,之後啲感覺真係好奇妙,係從來未試過有嘅感覺,好特別好特咁!(唔知點形容)
😚😚
唔知似唔似蛇姐咁,比籐條打完後再調教咁嘅感覺.....

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-4-19 12:23 發表 查看引用來源

蛇姐見識多。
我孭住個成十幾磅重嘅假肚,個肚仲大過個籃球。
🥰🥰
侍候主人,比主人調教,特別係扮狗仔,條腰墮住哂,郁都郁唔到,一啲都唔享受。
不過,玩下玩下咁,之後啲感覺真係好奇妙,係從來未試過有嘅感覺,好特別好特咁!(唔知點 ...
應該係唔一樣
我捱完籐條之後係享受 (即係搞o野)
捱緊果陣好辛苦, 但係諗住一陣間會有回報, 算係一種繼續忍耐o既推動力卦
除非係另外一個玩法, 就係先搞/ 口爆, 之後先捱打,
捱打主要係用o黎刺激主人等佢興奮-->回氣快d -->再插一次
咁第一次搞果陣就會諗仆街啦一陣有排受... 不過果種知道痛苦即將來臨o既感覺亦係另一種興奮

今日周身都仲係咁痛,冇出街。喺床度諗下諗下,突然好奇怪咁諗:
阿媽陀住我時,唔知有冇畀老豆調教呢?
🥰🥰

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-19 14:03 發表 查看引用來源

應該係唔一樣
我捱完籐條之後係享受 (即係搞o野)
捱緊果陣好辛苦, 但係諗住一陣間會有回報, 算係一種繼續忍耐o既推動力卦
除非係另外一個玩法, 就係先搞/ 口爆, 之後先捱打,
捱打主要係用o黎刺激主人等佢興奮 ...
個感覺好似好辛苦,但係又覺好窩心咁。
都唔知點講....

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-4-19 14:04 發表 查看引用來源
今日周身都仲係咁痛,冇出街。喺床度諗下諗下,突然好奇怪咁諗:
阿媽陀住我時,唔知有冇畀老豆調教呢?
🥰🥰
諗呢d
我都有諗... 就係如果呢, 如果有幸果條友想要小朋友, 我會身先士卒 (好似唔係咁用)
我意思係首先我自己會盡力去管教, 如果教得唔好, 小朋友都係做錯事o既話
要責罰呢d 野交俾老豆去做 (因為我應該打唔落手)
小朋友要俾daddy 打patpat o既話媽咪陪佢一齊受, 小朋友打一下, 媽咪打兩下
那怕要除褲打都係咁話, 因為係我教育上o既疏忽

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-4-19 14:08 發表 查看引用來源

都唔知點講....
其實係o架
前提係你好愛呢個人果陣時
俾佢打, 因為知佢中意打, 佢會開心, 只要會令佢開心, 面對籐條係一d 都唔會驚囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-19 14:12 發表 查看引用來源

諗呢d
我都有諗... 就係如果呢, 如果有幸果條友想要小朋友, 我會身先士卒 (好似唔係咁用)
我意思係首先我自己會盡力去管教, 如果教得唔好, 小朋友都係做錯事o既話
要責罰呢d 野交俾老豆去做 (因為我應該 ...
其實我都好百厭㗎。
我就係好想生女.....

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-19 14:16 發表 查看引用來源

其實係o架
前提係你好愛呢個人果陣時
俾佢打, 因為知佢中意打, 佢會開心, 只要會令佢開心, 面對籐條係一d 都唔會驚囉
可能係好愛佢,同信任囉。
就如被佢綁住,佢會走咗去同朋友傾野。
自己就係屋企静静咁等佢,係好相信佢會到時到侯返嚟放返自己。
試過等下等下仲瞓著咗。
😚😚

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-4-19 15:25 發表 查看引用來源

可能係好愛佢,同信任囉。
就如被佢綁住,佢會走咗去同朋友傾野。
自己就係屋企静静咁等佢,係好相信佢會到時到侯返嚟放返自己。
試過等下等下仲瞓著咗。
😚😚 ...
大吉利是講句,火燭咁咪仆街🤣

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-4-19 14:08 發表 查看引用來源

都唔知點講....
雖然不玩妳們玩的 但這句說話可以插插嘴
辛苦跟窩心是可以並存的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆