上一頁下一頁
發新話題

愛上了貞操帶

收藏  |  訂閱
186  39.8k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-19 14:16 發表 查看引用來源

其實係o架
前提係你好愛呢個人果陣時
俾佢打, 因為知佢中意打, 佢會開心, 只要會令佢開心, 面對籐條係一d 都唔會驚囉
蛇姐咁愛個男人,唔會都係覺得自己全身都係屬於個男人的。
“ 腦 ” 同 “ 器官 ” 都係為他而生在自已身上。
😀😀
我就冇蛇姐妳咁勇敢,咬著牙可以忍受到三、五十籐,真係好痛。
如果係我,幾籐都嗌到劏豬咁。
不過,我會留住主人著過嘅舊襪用嚟塞口。

😚😚

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-19 14:12 發表 查看引用來源

諗呢d
我都有諗... 就係如果呢, 如果有幸果條友想要小朋友, 我會身先士卒 (好似唔係咁用)
我意思係首先我自己會盡力去管教, 如果教得唔好, 小朋友都係做錯事o既話
要責罰呢d 野交俾老豆去做 (因為我應該 ...
蛇姐妳係打唔落手?還是中意被打?
😀😀

引用:
原帖由 katieW 於 2021-4-20 09:02 發表 查看引用來源

雖然不玩妳們玩的 但這句說話可以插插嘴
辛苦跟窩心是可以並存的
係陀住個十幾磅嘅大肚扮狗仔比主人調教,係好辛苦好辛苦....
但係比主人親切咁攬住個肚玩,又係好窩心。
好特別,好難講到。
😚😚

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-19 19:30 發表 查看引用來源

大吉利是講句,火燭咁咪仆街🤣
多謝蛇姐。

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-4-19 15:20 發表 查看引用來源

其實我都好百厭㗎。
我就係好想生女.....
哈哈哈
信知生男惡, 反是生女好。生女猶得嫁比鄰, 生男埋沒隨百草
估唔到我仲記得

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-4-20 10:19 發表 查看引用來源

蛇姐妳係打唔落手?還是中意被打?
😀😀
兩樣都係...
鬧人我ok o既, 不過會好自然咁夾雜粗口 打人想像唔到...
至於中意被打... 呢樣唔駛多講啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-20 11:02 發表 查看引用來源

哈哈哈
信知生男惡, 反是生女好。生女猶得嫁比鄰, 生男埋沒隨百草
估唔到我仲記得
蛇姐👍👍

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-20 11:05 發表 查看引用來源

兩樣都係...
鬧人我ok o既, 不過會好自然咁夾雜粗口 打人想像唔到...
至於中意被打... 呢樣唔駛多講啦
好多都中意。
玩乜係主人話事,自己就估估下,胡思亂想嘅感覺好過癮。

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-4-20 10:25 發表 查看引用來源

係陀住個十幾磅嘅大肚扮狗仔比主人調教,係好辛苦好辛苦....
但係比主人親切咁攬住個肚玩,又係好窩心。
好特別,好難講到。
😚😚
也許我可以明白...
雖然沒有玩調教的遊戲 但現實之中 說實話我倒是將他當成皇帝一樣的伺候
每天早上五至六時之間一定起來替他做早飯 一直到晚上 他早回來一起吃我做的晚飯
他晚回來 多晚我都會等他 弄點小吃啤酒之類的東西給他宵夜 再累再睏也陪他聊聊天喝兩杯
有時候睡前還再用身體給他服務
辛苦是很辛苦的 簡直比以前上班還累
但坐在他對面看著他 吃自己給他做的東西吃得津津有味 偶爾給妳豎起大拇指一笑時
為妳心愛的人先受點苦 然後得到他的欣賞和肯定
就是妳的那兩個字: 窩心

引用:
原帖由 katieW 於 2021-4-21 08:07 發表 查看引用來源

也許我可以明白...
雖然沒有玩調教的遊戲 但現實之中 說實話我倒是將他當成皇帝一樣的伺候
每天早上五至六時之間一定起來替他做早飯 一直到晚上 他早回來一起吃我做的晚飯
他晚回來 多晚我都會等他 弄點小吃啤 ...
k姐一定是個賢妻,細心又貼心。
與k姐比,我就是一個頑皮女孩。
我就喜歡主人粗暴啲,特別係晚上佢要工作時,會把我剝光豬,綁係枱旁邊個架度,最抵死就係用繩穿過下邊勒緊咁綁實,個口就塞上佢嘅舊襪。
我就會乖乖咁睇住佢做野.....
😀😀
其實k姐,蛇姐都一樣,同皇上玩下遊戲,皇上快樂,臣妾更快樂。
😋😋

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆