上一頁下一頁
發新話題

愛上了貞操帶

收藏  |  訂閱
186  39.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-20 11:02 發表 查看引用來源

哈哈哈
信知生男惡, 反是生女好。生女猶得嫁比鄰, 生男埋沒隨百草
估唔到我仲記得
唔知點解,真係好中意生女。

引用:
原帖由 katieW 於 2021-4-21 08:07 發表 查看引用來源

也許我可以明白...
雖然沒有玩調教的遊戲 但現實之中 說實話我倒是將他當成皇帝一樣的伺候
每天早上五至六時之間一定起來替他做早飯 一直到晚上 他早回來一起吃我做的晚飯
他晚回來 多晚我都會等他 弄點小吃啤 ...
宵夜有咩食o架

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-4-21 13:03 發表 查看引用來源

唔知點解,真係好中意生女。
可以同佢扮靚?

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-4-21 12:59 發表 查看引用來源

k姐一定是個賢妻,細心又貼心。
與k姐比,我就是一個頑皮女孩。
我就喜歡主人粗暴啲,特別係晚上佢要工作時,會把我剝光豬,綁係枱旁邊個架度,最抵死就係用繩穿過下邊勒緊咁綁實,個口就塞上佢嘅舊襪。
我就會乖乖咁睇住佢做 ...
應該話o係主人面前應該點表現, 其實我地都識o既
分別係佢會應該點做就點做, 而我地會特登做相反, 製造機會俾主人責罰
係唔係咁?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-21 14:58 發表 查看引用來源

應該話o係主人面前應該點表現, 其實我地都識o既
分別係佢會應該點做就點做, 而我地會特登做相反, 製造機會俾主人責罰
係唔係咁?
係呀係呀!
蛇姐你講得真啱呀。
今朝早主人再三叮囑我要鎖返貞操帶,我就唔理佢。
結果下晝佢提早返嚟,要加碼.....再鎖上貞操帶。
才同我出街。

哎呀!唔講住啦!
主人行緊返嚟。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-21 14:55 發表 查看引用來源

宵夜有咩食o架
烤肉串
泡菜煎餅
有時候會買到魚生刺身
簡單的話水果也可以
胃口好一點的話給他做個湯面

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-4-21 17:20 發表 查看引用來源

係呀係呀!
蛇姐你講得真啱呀。
今朝早主人再三叮囑我要鎖返貞操帶,我就唔理佢。
結果下晝佢提早返嚟,要加碼.....再鎖上貞操帶。
才同我出街。

哎呀!唔講住啦!
主人行緊返嚟。 ...
哈哈哈!! 擲返個鎖俾佢嘛
"我係唔戴o架啦, 打我呀笨~"

引用:
原帖由 katieW 於 2021-4-21 19:40 發表 查看引用來源

烤肉串
泡菜煎餅
有時候會買到魚生刺身
簡單的話水果也可以
胃口好一點的話給他做個湯面
嘩你.....!! 港女人妻做到你咁真係一絕.....
(聽落全部都係送酒好料)
三更半夜搞咁多o野, 唔怪得知人地咁大個肚腩啦
好彩唔係住你隔離, 否則真係忍唔住拿刀過o黎劈你o架啦
香噴噴你叫人地點訓啫

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-22 06:47 發表 查看引用來源

嘩你.....!! 港女人妻做到你咁真係一絕.....
(聽落全部都係送酒好料)
三更半夜搞咁多o野, 唔怪得知人地咁大個肚腩啦
好彩唔係住你隔離, 否則真係忍唔住拿刀過o黎劈你o架啦
香噴噴你叫人地點訓啫 ...
嘻嘻嘻
住隔壁的話過來吃不就好了 還睡什麼
沒錯都是送酒的 烤肉的話當然不會全部都是肉 有素的配菜嘛...

引用:
原帖由 katieW 於 2021-4-22 09:24 發表 查看引用來源

嘻嘻嘻
住隔壁的話過來吃不就好了 還睡什麼
沒錯都是送酒的 烤肉的話當然不會全部都是肉 有素的配菜嘛...
這是不是k姐所說的詩歌般的配菜?
😋😋

把雙腳抬起來逗他 被他一把捉住 小心翼翼地解開高跟鞋的金屬扣 把鞋脫下
像欣賞古玩般捧著我的腳在看 我問他你在找什麼
他說了幾聲好美 然後把我的腳趾頭放到嘴裡 我躺在茶几上看著這一幕

"味道好嗎 你好像很喜歡舔..."

他卻反問我 被舔腳趾是什麼感覺 喜不喜歡
我說是很怪的癢 會刺激會興奮的 卻又說不出的甜密 只要你不介意上面的味道...
他竟然說 這氣味很性感 我被舔時的神態也是 欲拒還迎的 非常吸引
我便將還穿著高跟鞋的另一邊腳也遞上給他 讓他盡情玩弄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆