上一頁下一頁
發新話題

愛上了貞操帶

收藏  |  訂閱
186  39.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-21 14:56 發表 查看引用來源

可以同佢扮靚?
扮靚係必然。
可以自小調教。

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-4-22 10:10 發表 查看引用來源

這是不是k姐所說的詩歌般的配菜?
😋😋

把雙腳抬起來逗他 被他一把捉住 小心翼翼地解開高跟鞋的金屬扣 把鞋脫下
像欣賞古玩般捧著我的腳在看 我問他你在找什麼
他說了幾聲好美 然後把我的腳趾頭放到嘴裡 我躺在茶几 ...
吓? What the fuck is 詩歌般的配菜?

有個咁o既老婆真係短廿年命我都制
有得食又有得玩

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-4-22 10:42 發表 查看引用來源

扮靚係必然。
可以自小調教。
調教好似唔係用o黎形容對小朋友o既教育
除非你想將佢塑造成一個女奴服伺你o既未來女婿

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-22 10:50 發表 查看引用來源

有得食又有得玩
蛇姐,k姐都各有各精彩,值得學習。

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-4-22 10:10 發表 查看引用來源

這是不是k姐所說的詩歌般的配菜?
😋😋

把雙腳抬起來逗他 被他一把捉住 小心翼翼地解開高跟鞋的金屬扣 把鞋脫下
像欣賞古玩般捧著我的腳在看 我問他你在找什麼
他說了幾聲好美 然後把我的腳趾頭放到嘴裡 我躺在茶几 ...
沒有詩歌 只是平時每天吃的泡菜而已
辣白菜辣蘿蔔之類

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-22 10:50 發表 查看引用來源

有得食又有得玩
這樣吧
我已經許下來生繼續做我老公的妻子了
妳好好的做個好人 別欺負我 別作弄我 別拿我來開玩笑
那麼下生的下生依然轉世為人 到時候當個男生 我就嫁給妳
好嗎?

引用:
原帖由 katieW 於 2021-4-22 12:49 發表 查看引用來源

這樣吧
好嗎? ...
嘻嘻
可愛的k姐:
要不是同主人有生生世世的盟約,小妹真想要k姐答應,讓我做細的。
🥰🥰

引用:
原帖由 katieW 於 2021-4-22 12:49 發表 查看引用來源

這樣吧
好嗎? ...
殺你!
下下世就下下世, 做個麻甩佬插死你

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-4-22 13:48 發表 查看引用來源

嘻嘻
可愛的k姐:
要不是同主人有生生世世的盟約,小妹真想要k姐答應,讓我做細的。
🥰🥰
美女你要唔要再諗清楚
上次條友好似凌晨4 點要爬起身幫老公燉湯
你做細o既分分鐘要服侍完老公再服侍埋佢

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-22 14:35 發表 查看引用來源

美女你要唔要再諗清楚
上次條友好似凌晨4 點要爬起身幫老公燉湯
你做細o既分分鐘要服侍完老公再服侍埋佢
做大都幾好。

“ 下下世就下下世, 做個麻甩佬插死你 ”
嘻嘻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆