上一頁下一頁
發新話題

愛上了貞操帶

收藏  |  訂閱
186  39.8k

引用:
原帖由 kkcat_hk 於 2021-1-12 07:19 發表 查看引用來源
明日廿一日喇喎!有無日日洗下佢呀?
哥哥好!
連妹妹戴貞操帶的日子都記得咁清楚,妹妹好激動!
如果記埋妹妹每月的日子,太窩心啦!!!

哥哥你好壞㗎!
妹妹仲要戴住貞操帶5個月加8天(唔知會唔會加長),當然會日日清潔啦。
噏住哂,唔通要噏出啲臭味等哥哥聞,等哥哥玩?

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-1-13 13:41 發表 查看引用來源

哥哥好!
連妹妹戴貞操帶的日子都記得咁清楚,妹妹好激動!
如果記埋妹妹每月的日子,太窩心啦!!!

哥哥你好壞㗎!
妹妹仲要戴住貞操帶5個月加8天(唔知會唔會加長),當然會日日清潔啦。
噏住哂,唔通要噏出啲臭味等哥哥聞,等哥哥玩?
...
哈哈!

洗澡咪可以DIY一下囉!

引用:
原帖由 kkcat_hk 於 2021-1-13 23:08 發表 查看引用來源
洗澡咪可以DIY一下囉!
妹妹名 x 有主人,又點要Diy......
自然由主人調教啦!
妹妹戴帶,係主人嘅懲罰。
戴帶之後,才知道原來係咁好玩。

話咁快,戴咗貞操帶就快一個月啦!
真係好high,好似  c_for_car 哥哥咁話,戴到依家就“勁”多想......
哈哈!
自己戴住條貞操帶周圍去,真係好玩到爆!
有時覺得下面喐喐下,咪玩下拮起個囉友比人睇囉, high 到要夾下先得.......
仲有仲有:對奶仲漲漲咁。
🥰🥰

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-1-21 14:13 發表 查看引用來源
話咁快,戴咗貞操帶就快一個月啦!
真係好high,好似  c_for_car 哥哥咁話,戴到依家就“勁”多想......
哈哈!
自己戴住條貞操帶周圍去,真係好玩到爆!
有時覺得下面喐喐下,咪玩下拮起個囉友比人睇囉, high 到要夾下先得.......
仲 ...
我玩到損咗

引用:
原帖由 kkcat_hk 於 2021-1-22 22:39 發表 查看引用來源
我玩到損咗
損咗?
邊度損咗?
點解會損?

引用:
原帖由 kkcat_hk 於 2021-1-22 22:39 發表 查看引用來源
我玩到損咗
今日係妹妹的第幾日,哥哥記得嗎?

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-1-24 10:52 發表 查看引用來源

今日係妹妹的第幾日,哥哥記得嗎?
第三十三日。比the vice locked 貞操鎖夾損咗

引用:
原帖由 kkcat_hk 於 2021-1-25 04:45 發表 查看引用來源
第三十三日。比the vice locked 貞操鎖夾損咗
數數手指,真的,今日係第三十三日啦!
好開心!嗯......錫錫!
又估下妹妹幾時 m.....

哈哈,又要忙啦!

貞操鎖夾損咗?點整損呀?

你係姐姐?你都戴貞操帶?
真好!可以分享下戴貞操帶的樂趣嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆